3 prosinca, 2022 6:42 am

Startao Verizon-Exclusive Asus Zenfone V

Asus je startao novi smartphone za korisnike u Sjedinjenim Državama. Mobitel se naziva Asus Zenfone V. “V” u nadimku slušalice je za Verizon, stoga ne zovite ovo Asus Zenfone 5. Ova nova mobilna slušalica bit će dostupna isključivo od Verizon-a u Sjedinjenim Državama.

Asus nije samo preusmjerio jedan od svojih postojećih smartphonea i pokrenuo ga kao Zenfone V u Sjedinjenim Američkim Državama. To je posve novi uređaj razvijen za Verizon. Nosio je model broj V520KL.
Telefon je srednje dimenzije, ali njegove su specifikacije bolje od većine pametnih telefona srednjih dometa koje smo do sada vidjeli od tvrtke. Ima 5,2 inčni Full HD AMOLED zaslon koji je lijep dodatak s obzirom da tvrtka ne proizvodi mnogo smartphona uređaja s AMOLED zaslonom.


Pokreće ga procesor Qualcomm Snapdragon 820 s 4 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu. Postoji podrška za vanjsku ekspanziju putem microSD kartica. Telefon također ima 23 megapikselnu stražnju kameru s f / 2.0 otvorom i optičkom stabilizacijom slike. Prednja kamera ima 8 megapiksela, 3000 mAh baterija i USB priključak tipa C.
Asus Zenfone V se nije pojavio na web stranici tvrtke do sada. Verizon je tek treba objaviti, zbog čega trenutačno nema puno informacija o cijenama i dostupnosti.
Izvor: asus

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu

   Povodom najgejmerskog vikenda u godini predstavljen  Andrija Jovićević U susret gejmerskom festivalu Reboot Gaming …