25 listopada, 2020 11:00 pm

Sony Xperia™ Z4 Tablet

Xperia_Z4_Tablet

  • Uživajte u izvanrednom doživljaju gledanja sadržaja uz najsvjetliji 10,1-inčni 2K zaslon među vodećim tabletima1
  • Nevjerojatno brze performanse uz najdugotrajniju bateriju na tržištu (do 17 sati video reprodukcije) i ultrabrzi Qualcomm® Snapdragon™ 810 osam-jezgreni 64-bitni procesor koji postavlja novi standard u dizajniranju tableta – najlakši (389 g Wi-Fi / 393 g LTE) i najtanji (6,1 mm) 10-inčni tablet na svijetu2
  • Inovativna dodatna oprema i karakteristike za jedinstven doživljaj u stilu prijenosnog računala

 Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas je predstavio najlakši i najtanji 10-inčni tablet2 na svijetu – Xperia™ Z4 Tablet. Pruža najbolji doživljaj zabave zahvaljujući najsvjetlijem 10,1-inčnom 2K zaslonu na svijetu među vodećim tabletima1 te ima dugotrajnu bateriju (do 17 sati video reprodukcije). Prekrasan Xperia Z4 tablet je nevjerojatno snažan Android tablet koji ima vrhunske performanse poput prijenosnog računala za vaš životni stil koji uključuje posao, ali i zabavu.

Nadovezujući se na uspjeh prethodnih modela, željeli smo zadržati sve kvalitete koje korisnici najviše vole kod Xperia Z2 Tableta i dodatno ih nadograditi u Z4 Tabletu,“ izjavio je Dennis van Shie, viši potpredsjednik odjela prodaje i marketinga u Sony Mobileu. „Korisnici najviše cijene inovacije kad one mogu doprinijeti kvaliteti njihovih života, stoga smo pažljivo osmislili i izradili svaki pojedini aspekt Z4 Tableta da bi mogli ispuniti potrebe korisnika bez obzira na njihov stil života. Elegantan i lagan, ali nevjerojatno snažan uz vrhunske zabavne i pametne karakteristike, Xperia Z4 Tablet je vanserijski tablet koji se savršeno uklapa u vašu svakodnevnicu.“

Sony-Xperia-Z4-Tablet

Xperia Z4 Tablet opremljen je ultra brzim Qualcomm® Snapdragon™ 810 osam-jezgrenim 64-bitnim procesorom5, što vam omogućava brže pretraživanje i uživanje u vrhunskom grafičkom prikazu na zadivljujućem 2K zaslonu. Bez obzira koristite li Wi-Fi ili 4G LTE, istovremeno obavljanje zadataka dok ste u pokretu vrlo je jednostavno – učitajte privitke e-mailova u svega par sekundi i uživajte u video reprodukciji bez prekida ili sporog učitavanja. Zahvaljujući 32 GB unutarnje memorije, dovoljno je prostora za pohranu svih važnih podataka.

Bilo za posao ili za igru, Xperia Z4 Tablet nudi moćne performanse bez ograničenja. Njegova izdržljivost impresionirat će vas sa do 17 sati video reprodukcije pa možete proputovati gotovo pola svijeta gledajući filmove uz jedno punjenje baterije. Maksimalno iskoristite 6000 mAH bateriju uz Sony STAMINA način rada, koji automatski isključuje pozadinske funkcije kada ih ne koristite da bi produljio trajanje baterije. Na taj način vam omogućava da bezbrižno šaljete e-mailove, surfate internetom i koristite više aplikacija odjednom bez brige da ćete isprazniti bateriju.
Xperia-Z4-TabletPobjegnite iz ureda i radite u pokretu uz laganu BKB50 Bluetooth tipkovnicu koja ima namjenski utor za Xperia Z4 Tablet i detektor priključivanja docka, te elegantnu ergonomiju s rasponom od 0-130 stupnjeva za bolju podesivost, učinkovit unos teksta te podlogu u stilu prijenosnog računala. Uz to, Xperia Z4 Tablet ima izlaze za pisač i projektor da bi doživljaj korištenja bio poput onog na prijenosnom računalu. Korištenje tanke i lagane SCR32 prilagodljive maske s dva različita kuta omogućava vam udobnost pri tipkanju ili gledanju sadržaja na tabletu. Radite na bilo kojoj lokaciji uz Xperia Email, Calendar i Contacts aplikacije koje se mogu sinkronizirati putem Microsoft® Exchange ActiveSynca® (EAS) te koristite omiljene poslovne aplikacije Android zajednice. Xperia Z4 Tablet ima pouzdane vrhunske sigurnosne mehanizme da bi vaši povjerljivi podaci bili sigurni uz poštivanje internet, VPN i Wi-Fi sigurnosnih protokola. Za potpuni doživljaj, BSP60 Bluetooth pametni zvučnik ima mogućnost povezivanja samo jednim dodirom pa je idealan partner za obavljanje konferencijskih poziva, dobivanje informacija i obavijesti, a sve to uz pomoć glasovnih naredbi da bi bili uspješniji u obavljanju multitasking zadataka.
Vrhunski dizajniran, prepoznatljive Sony izrade uz posebnu pažnju posvećenu detaljima, Xperia Z4 Tablet najtanji je i najlakši 10-inčni tablet1 na svijetu. Tanak svega 6,1 mm i težak 393 g (389 Wi-Fi / 393 LTE) – Xperia Z4 Tablet nevjerojatno je tanak i lagan, što ga čini jednostavnim za nošenje u ruci ili u torbi. Izrađen od vrhunskih materijala te od mineralnog stakla, s kutevima od nehrđajućeg čelika, Xperia Z4 Tablet izgleda jednako vrhunski kao što radi.
IP68 oznaka za otpornost na vodu i prašinu osigurava da Xperia Z4 Tablet bude izdržljiv tijekom cijelog dana u svim vremenskim uvjetima – bilo da vas zatekne pljusak između sastanaka ili ste u blizini bazena. Dizajn je dorađen pa USB priključak nema poklopac – što čini priključivanje i punjenje vašeg uređaja još jednostavnijim i bržim.

Xperia Z4 Tablet bit će dostupan diljem svijeta od lipnja 2015. u 4G LTE i   Wi-Fi varijanti.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Premijera novog fotoaparata LUMIX …

  …punog kadra bez zrcala na internetskom predstavljanju Panasonic najavljuje svečano internetsko predstavljanje svog novog …