2 prosinca, 2023 12:39 am

Sony Xperia™ E4g

Xperia-E4g

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) predstavio je Xperia™ E4; model pristupačne cijene, koji je jednostavan za korištenje i ima bateriju koja dugo traje te prepoznatljiv Sony dizajn. „Xperia E4 nudi velik broj vrhunskih karakteristika koje korisnici očekuju od Sony smartphonea srednje kategorije. Xperia E4g ima jednaku kvalitetu i jednostavnost korištenja uz super-brzu 4G LTE povezivost,” izjavio je Tony McNulty, podpredsjednik i direktor odjela upravljanja poslovanjem u Sony Mobile Communications. „Uz jednostavno podešavanje i nenadmašnu bateriju koja traje do dva dana, smatramo da oba modela pružaju vrijednost za sve one koji žele vrhunsku Sony tehnologiju koju se najčešće povezuje samo s vrhunskim smartphoneima.

Xperia E4g je stvoren da bi vam osigurao da uživate u svom novom smartphoneu od trenutka kad ga izvadite iz kutije. Za one kojima je Xperia novi telefon, prebacivanje s drugog Androida, Windowsa ili BlackBerryja je vrlo brzo i jednostavno. Xperia Transfer aplikacija omogućava vam da prenesete kontakte, fotografije, oznake, aplikacije, glazbu, poruke i još mnogo toga bez komplikacija ili brige da ćete izgubiti nešto važno.
Snimanje fotografija je vrlo jednostavno: zahvaljujući funkciji prepoznavanja scene (Auto Scene Recognition) telefon će automatski prepoznati i optimizirati postavke snimanja. Funkcija može prepoznati do 52 scenarija pa ćete snimiti vrhunske fotografija gdje god se nalazili. Također uz pomoć NFC-a možete podijeliti svoje fotografije samo jednim dodirom.
Xperia E4g ima Sonyjev minimalistički Android izgled, no ima i Simple Home sučelje s većim ikonama i svim vašim omiljenim aplikacijama na jednom  zaslonu, a one koje vam nisu potrebne su uredno spremljene u mape – što je savršeno ako vam je draže koristiti vaš smartphone za specifične funkcije.

Xperia E4g je Sony izvana i iznutra; zaobljen i robustan, savršen za korištenje jednom rukom. Dostupan u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, Xperia E4g zadržava bezvremensku Xperia formu – precizno oblikovana tipka za uključivanje / isključivanje, logotip posebne završne obrade i objektiv kamere od nehrđajućeg čelika te zaslon otporan na ogrebotine dodatno doprinose dojmu vrhunske izrade.

4G LTE i baterija koja traje do 2 dana, pokretan 1,5 GHz četverojezgrenim procesorom
Xperia E4g je spreman za 4G LTE  – što znači da možete uživati u najbržim vijestima i informacijama, pronaći svoj put pomoću karata, provjeriti i poslati e-mail, poslati fotografije prijateljima i obitelji u sekundi i uživati u besprijekornom streamingu glazbe u pokretu.
Sonyjevi najnoviji smartphonei poznati su po nenadmašnom trajanju baterije. I Xperia E4g također ima snažnu 2300mAh bateriju koja traje do dva dan, što eliminira potrebu za čestim punjenjem. Ako to nije dovoljno, jedan klik aktivira STAMINA način rada za regulaciju upravljanja energijom i Ultra STAMINA način koji će produžiti rad vašeg telefona uz osnovnu funkcionalnost i do tjedan dana.
Xperia E4g ima 1,5 GHz četverojezgreni procesor  koji jamči fluidan i brz rad, što znači da možete istovremeno pokrenuti više aplikacija, surfati internetom i streamati videozapise.

Uređaj će biti dostupan od travnja po preporučenoj cijeni od 1.149,00 kn.

Za detaljne specifikacije posjetite:
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4-g/specifications/

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

LG Electronics ove godine očekuje manju isporuku OLED TV-a

LG Electronics priopćio je kako očekuje isporuku manje OLED televizora ove godine u usporedbi s …