6 lipnja, 2023 2:30 am

Sony Xperia C6 (Ultra) na prvim fotografijama?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

CC3

Nakon što je Sony predstavio Sony Xperia C5 Ultra pametni telefon, red je da se nešto više kaže o potencijalnom nasljedniku. Sony Xperia C5 Ultra predstavljena je u kolovozu 2015, godine. Sam model donosi srednji tržišni razred pri „povećim“ dimenzijama te posebice istaknutom sekundarnom (prednjom) kamerom. Xperia C linija prva je pri Sonyu gdje se pojavljuje 13MP pri prednjom kameri, odnosno i s LED-flash bljeskalicom za kvalitetnije „Selfie“ fotografije.

Prema svemu sudeći Sony Xperia C5 dobiti će nasljednika. Riječ će biti o Sony Xperia C6 ili čak možda C6 Ultra modelu pametnog telefona. Premda za sada nemamo informacija o dimenzijama i značajkama nadolazećeg Sony Xperia C6 Ultra modela, u javnost su dospjele pripadajuće (neslužbene) fotografije. Sony će se ovim nadolazećim modelom, odmaknuti od izrade kvalitete modela pametnog telefona za ostvarivanje dobiti, već se dao na samu kvalitetu izrade, što mu svakako više i priliči.

Za sada imamo fotografije koje svakako treba uzeti s dozom rezerve, no u naredno vrijeme zasigurno ćemo imati mnogo više informacija. Što se tiče dolaska na tržište, spominje se kako će Sony Xperia C6 (Ultra) na tržište dospjeti za vrijeme MWC sajma u 2017, godini. Izgleda kako Sony polako u potpunosti mijenja praksu plasiranja te ophođenja prema pametnim telefonima.


Vezani članci:

Stariji Xperia Z modeli dobivaju Android 6.0.1 Marshmallow

Sony formira novu kompaniju

Sony radi na PlayStation 4 (4K) igraćoj konzoli

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube Music uvodi praćenje teksta pesme

Platforma You Tube Music uvodi novu opciju praćenje tekstova  pesama. Time je napravila iskorak za …