18 listopada, 2021 3:08 pm

SONY WH-XB910N

 

Slušalice s funkcijom blokade pozadinskog šuma sve više zauzimaju tržišni udio. Jedan od jačih proizvođača je Sony. Nedavno je Sony lansirao  model WH-XB910N. Model WH-XB910N ima mogućnost poboljšanja dubokih tonova zahvaljujući zasebnom kanalu za bass u kućištu, te značajanoj zbijenosti zraka između zvučničkih jedinica i slušnog aparata.

Piše: Darko Brlečić

 

Kada se glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u pjesme. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj snimci.

Prilagodite zvuk vlastitim željama. Odaberite gotovu postavku da biste kvalitetu zvuka uskladili sa žanrom glazbe. Ili stvorite i spremite vlastite postavke s pomoću značajke prilagođenog ekvilizatora u aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Prilagodljiva kontrola zvuka s vremenom počinje prepoznavati mjesta koja često posjećujete, primjerice ured, teretanu ili omiljeni kafić, te prilagođava zvuk tom okruženju.

Uz do 30 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno snage za višednevne izlete i duge festivalske vikende. Ako ste u žurbi, brzo punjenje od 10 minuta daje vam 4,5 sata dodatnog vremena reprodukcije uz dodatni adapter za izmjeničnu struju.

Značajka Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica WH-XB910N s računalom sa sustavom Windows 10 putem tehnologije Bluetooth®. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 10 prikazat će se skočne upute za uparivanje.

Slušalice WH-XB910N za potpunu se praktičnost putem veze u više točaka mogu istodobno upariti s dva Bluetooth® uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime spojiti. Moći ćete i brzo i jednostavno dodirom gumba mijenjati slušalice na bilo koji od dva uređaja. Cijena novog modela slušalica iznosi 1.499,00 kn

https://www.sony.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …