5 prosinca, 2021 6:42 pm

Sony uz nove SmartWear proizvode

Sony SmartWatch3

Sony uz nove SmartWear proizvode, najavljene na sajmu CES 2015

  • Novog izgleda, elegantan i od nehrđujućeg čelika, SmartWatch 3 će biti dostupan od veljače 2015. godine
  • Novo sučelje i otvoreni API kod za Lifelog – uz prvu suradnju sa If This Ten That, Withingsom i Habit Monsterom
  • Predstavljanje prototip koncepta – sve-u-jednom slušalice – stiliziran uređaj sa senzorima optimiziranim za trčanje: Smart B-Trainer
  1. siječnja 2014, CES, Las Vegas – Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) – Na CES 2015 sajmu Sony Mobile je predstavio nove proizvode, partnerstva i doživljaje uz novi SmartWear – elegantno izdanje SmartWatcha 3 od nehrđajućeg čelika, nove Lifelog suradnje, kao i koncept nosivih uređaja, uključujući multi-senzor, prototip vodootpornih Sony slušalica dizajniranih za optimizaciju performansi i praćenje rezultata trčanja u realnom vremenu.

„Naš pristup pametnoj, nosivoj tehnologiji zasnovan je temeljima, doživljajima i raznovrsnim iskustvima korisnika te uključuje niz lijepih i funkcionalnih proizvoda,” izjavio je Kaz Tajima, viši potpredsjednik, rukovoditelj UX kreativnog dizajna i planiranja u Sony Mobile Communicationsu. „Ekspanzija Lifeloga – u smislu njegovog otvorenog API-a i naše vizije novih nosivih koncepata – omogućit će našim kreativnim partnerima da integriraju svoje aplikacije i usluge na našoj platformi – što će našim korisnicima pružiti pristup bogatijem i raznovrsnijem prenosivom ekosustavu”.

Na CES-u prošle godine, Sony je prvi prikazao SmartBand SWR10 – 24/7 nosiv uređaj; potpuno vodootporan1 (IP58 oznaka) usprkos otvorenom microUSB portu. Riječ je o laganom i nenametljivom nosivom uređaju koji je prvi u praksi primjenio Sonyjev modularan pristup, odnosno nezavisni temeljni koncept. SmartBand je pokazao da se tehnologija može nositi u različitim bojama i stilovima da bi odgovarala individualnom ukusu i osobnosti.

Tijekom protekle godine Sony Mobile je radio s kreativnim timovima i brendovima različitih stilova, modnog pristupa i dizajna da bi postigao jedinstven izgled i kreirao Sony SmartWear kolekciju uz suradnju sa brendovima Jack Vartanian, ALTEWAISOME i Tedom Baker, a od nedavno i sa popularni ženski modni brend ROXY.

Nakon lansiranja prošle jeseni u partnerstvu s Googleom, SmartWatch 3 je i dalje najnovija generacija Sony “SmartWatch” uređaja.

Sony predstavlja novi SmartWatch 3 od nehrđajućeg čelika koji će globalno biti dostupan od sljedećeg mjeseca.

SmartWatch 3 od nehrđajućeg čelika odlično se uklapa u vanserijski dizajn za vrhunski doživljaj i osjećaj. Ima 1,6-inčni 320×320 TFT LCD Transflective zaslon za vidljivost pri izloženosti jakom svjetlu i otporan je na vodu2 uz IP68 oznaku te se puni putem standardnog microUSB porta.

­Da bi dodatno proširio spektar stilova, Sony je također predstavio novi SmartWatch 3 držač koji omogućuje korisnicima i partnerima da prilagode SmartWatch 3 uz bilo koji remen od standardnih 24 mm; ova pogodnost biti će dostupna početkom 2015. godine.

Čak i bez Android smartphonea, SmartWatch 3 je zabavan i koristan jer ima impresivnu samostalnu funkcionalnost – uvjerljiva reprodukcija glazbe, inteligentna tehnologija senzora i jedinstven ugrađen GPS senzor.

Golfshot i iFit su prva dva developera koji već kreiraju Android Wear iskustvo temeljeno na samostalnim mogućnostima SmartWatcha 3, a moći će pratiti učinak i tijekom vježbanja i tijekom trčanja – od siječnja, svaki SmartWatch 3 korisnik će imati ekskluzivni pristup premium Golfshot i iFit aplikacijama.

Sony također najavljuje suradnju s Virgin Atlanticom da bi zajedno istražili SmartWear incijative i razvili jedinstvena rješenja korištenjem Sonyjevih SmartWear proizvoda koji mogu podržati operativnih aktivnosti i poboljšati doživljaje korisnika Virgin Atlantica. Više informacija bit će dostupno u narednim mjesecima.

Dostupna za preuzimanje u Google Playu, Lifelog je popularna Android aplikacija koja je kreirana da vam pomogne u postavljanju osobnih ciljeva, praćenju napretka te da bi bolje upoznali sami sebe i donijeli bolje odluke o svom zdravlju, načinu zabave i još mnogo toga.

Novo online sučelje, lifelog.sonymobile.com, predstavljeno je na sajmu CES 2015. Ono koristi otvorenu API funkcionalnost i najnoviju HTML5 tehnologiju da bi pružilo bolje vizualno iskustvo. Stranica je optimizirana za bilo koju veličinu zaslona, od vašeg smartphonea, tableta do televizora – sve što je potrebno učiniti je da se logirate koristeći svoj Sony Entertainment Network4 korisnički račun.

Nova funkcija odražava upravo Sonyjevu strategiju konstantnog stvaranja novih funkcionalnosti i funkcija Lifelog aplikacije da bi pratila iskustva u realnom vremenu koliko god je to moguće.

Sony je udružio snage s raznim lifestyle i zdravstvenim aplikacijama da bi dobili najbolje od usluge i da bi otkrili nove sadržaje koji će upotpuniti vaše SmartWear Lifelog iskustvo. Uskoro će Lifelog aplikacija omogućiti:

  • Pristupite IFTTT-u za intuitivno povezivanje Lifeloga i vaših omiljenih aplikacija
  • Razvijete zdrave navike uz Habit Monster da bi naučili više o sebi uz pomoć Lifelog aplikacije
  • Koristite Withings Smart Body Analyzer i ostale povezane različite zdravstvene uređaje u svrhu praćenja svoje težine, BMI indeksa i tjelesne masnoće uz Lifelog

„Lifelog vas inspirira pružajući vam uvid u podatke koji vas zanimaju, a naši prvi partneri nam pomažu da to ostvarimo na nove načine’’, rekao je Yasuharu Nomura, direktor Planiranja i razvoja u Sony Mobile Communicationsu. „Posebno smo dizajnirali Lifelog platformu na otvorenim principima s mogućnošću koja će pomoći developerima da izgrade nove doživljaje i pristupe Sony ekosustavu kao nikada do sada – slijedi nam uzbudljiva godina”.

 

Paralelno s lansiranjem novog softvera Sony Corporation omogućava pristup novim aplikacijama za postojeći prototip, SmartEyeglass Developer Edition, uz novi konceptualni stil, SmartEyeglass Attach! – zaslon s objektivom koji se pričvršćuje na standardne naočale, omogućavajući developerima da kreiraju aplikacije za sport i sportska postignuća.

Sony Corporation je također predstavio Smart B-Trainer prototip – vodootporne sve-u-jednom stilizirane slušalice sa višesenzorskom mogućnošću posebno dizajnirane za trkače. Trenutni prototip ima ugrađenu memoriju i omogućava glasovno vođenje, kao i reprodukciju glazbe, inteligentno predlažući najpogodniju pjesmu koja prati ritam trkača tijekom treninga.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Prime Video na LG televizorima

LG uvodi ažuriranje koje će diljem svijeta svim korisnicima pametnih televizora 2020 i 2021 4K …