22 siječnja, 2022 1:31 pm

Sony predstavlja BDP-S6500 4K unaprijeđeni

Blu-ray Disc_2

Blu-ray Disc™ uređaj sa super Wi-Fijem

  • 4K Ultra HD napredni upscaling za sve vaše videozapise[1]
  • Preplavljujući efekt 3D-a, s automatskim upscalingom iz 2D-a
  • Glatko, brzo emitiranje s naprednim super Wi-Fijem
  • Responzivna operativnost s Dual Core Processorom
  • Jasnije slike i zvuk s IP Content Noise Reduction Proom i Digital Music Enhancerom

Od vaše dragocjene zbirke filmova do svijeta online zabave: dajte cijelom svom gledanju turbo poticaj s novim, pametnim BDP-S6500 Blu-ray Disc™ uređajem tvrtke Sony.

Blu-ray Disc_3_Sony designAko ste povezani s kompatibilnim 4K televizorom, 4K Ultra HD upscaling donosi još vjerniju jasnoću vašem gledanju. Moćni video procesor pretvara standardne video signale bliže 4K rezoluciji (3840 x 2160) – to je četiri puta veći broj piksela od Full HD-a. S više od 8 milijuna piksela u slici, uživat ćete u oštro detaljnim slikama, čak i kada sjedite bliže zaslonu.

BDP-S6500 dodaje svježu dimenziju u kućnu zabavu s uzbudljivo živopisnim 3D gledanjem. Povežite se s bilo kojim TV-om koji podržava 3D i uživajte u 3D Blu-ray Disc naslovima s izvanrednom jasnoćom i realizmom. Čak i 2D diskovi mogu biti automatski nadograđeni do simuliranog 3D-a, pružajući dodatnu dubinu vašim omiljenim filmovima.

Bilo da gledate filmove na disku u HD-u ili videa niske rezolucije na internetu, BDP-S6500 vrijedno radi kako bi sve održao oštrim, čistim i netaknutim. IP Content Noise Reduction Pro koristi pametnu tehnologiju redukcije buke slike kako bi održao čistu sliku, dok HD Reality Enhancer optimizira teksture i boje piksel po piksel. Pure Picture Control poboljšava kontrast za još življe slike, a Super Bit Mapping brine o sjajnoj gradaciji boje – savršeno za scene poput suptilnih zalazaka sunca koje su često uništene “bandingom” boje.

Pregledavanje i prijenos je gladak i zadovoljavajući zahvaljujući naprednom super Wi-Fiju. Sofisticirani dizajn s više antena unutar uređaja koristi MIMO (Multiple Input Multiple Output) tehnologiju, osiguravajući brži, stabilniji put signala bez smetnji za glitch-free streaming bilo gdje u kući.

Blu-ray Disc_1Uživat ćete u pristupu velikom izboru online zabave s filmovima i TV emisijama iz PlayStation videa, plus u ostalim favoritima kao što su BBC iPlayer, Netflix i Amazon Prime.

Unutar BDP-S6500 je snažan Dual Core procesor koji osigurava podatnu, responzivnu operativnost. Web stranice se učitavaju brže, dok se filmovi i online video zapisi streamaju odnosno emitiraju brže s glatkom reprodukcijom i manje kašnjenja. Izbornik navigacije je slično svjež i brz, dovodi vas ravno do velike zabave umjesto čekanja da se stvari dogode.

Filmovi i video ne samo da izgledaju dobro, oni također zvuče super. Digital Music Enhancer kombinira tri Sony audio tehnologije za odlične dijaloge, filmove i glazbu. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) radi s Dynamic Range Recoveryjem i Advanced Auto Volumeom za vraćanje izgubljene detaljnosti iz komprimiranog audia, potičući dinamički raspon i spriječavajući neskladne skokove u volumenu.

Novi BDP-S6500 Blu-ray Disc™ uređaj tvrtke Sony dostupan je u trgovinama od danas.

[1] 4K upscaling je kompatibilan s 24P video sadržajem

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …