29 studenoga, 2021 12:58 pm

Sony predstavio Venice 36x24mm Digital Camera

Sony predstavio svijetu ono što kaže je njegov prvi sustav full-frame digitalnog filmskog sustava, Venice. Ova nova generacija CineAlta kamere ima impresivnu, veliku formulu, snimanje filmskih slika u punoj snazi ​​kako bi se stvorili prirodni tonovi kože, istaknuli rukovanje i široki dinamički raspon.

Venice  omogućuje kompatibilnost s nizom leća, uključujući anamorfne, super 35mm, sferne i pune okvira PL montažne leće. Objektiv se može mijenjati kako bi podržao E-mount objektive, a korisnička područja senzora slike omogućuju snimanje u super-35mm 4-perf. Sony planira buduće nadogradnje firmvera koje će omogućiti kameri da obrađuje razlučivost od 6 kilo širokog 36 mm.
Kamera ima novi sustav upravljanja bojama s izrazito širokim rasponom boja. Postoje i više od 15 točaka širine za rukovanje različitim rasvjetnim situacijama.
Proizvodnja temeljena na datotekama postiže se preko Sonyjevog 16-bitnog RAW / X-OCN preko AXS-R7 rekordera i 10-bitnih XAVC radnog procesora. Venice je također kompatibilna s trenutnim i nadolazećim hardverskim priborom za CineAlta kamere.
Venice ima ugrađeni sustav ostakljenja ND stakla od osam stupnjeva i ima intuitivnu upravljačku ploču na pomoćnim i operativnim stranama kamere. Ulazni / izlazni napon od 24 V i LEMO priključak omogućuju korištenje standardnih dodataka za kameru.
Sony nudi dodatne licence za Venice u stalnim, mjesečnim i tjednim trajanjima kako bi proširio mogućnosti kamere novim značajkama, uključujući 4K anamorfni i puni okvir.
Sony će objaviti Venice kameru u veljači 2018. godine

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Poznati brend Olympus menja ime

Jedan od najpoznatijih brendova digitalnih fotoaparata, Olympus,menja ime i zvaće se OM System. Kompanija OM Digital, u …