20 svibnja, 2022 3:54 pm

Sony Action CAM

FDR-X1000V

S proljećem koje polako prelazi u suncem okupano ljeto došlo je vrijeme za putovanja, sportske aktivnosti i provođenje vremena na svježem zraku s obitelji. Oni avanturističkog duha jedva su dočekali lijepo vrijeme jer napokon mogu osloboditi svoje tijelo i duh adrenalinskim aktivnostima poput bungee jumpinga, paraglidinga, ekstremnog penjanja ili skoka padobranom. No, kako se kaže, nije se dogodilo ako nije prikazano na društvenim mrežama, a sada postoje brojni načini da se ovjekovječe nezaboravni doživljaji i podijele sa cijelim svijetom.

Vrijeme je za avanture

Action Cam MiniBez obzira je li riječ o bicikliranju, putovanju, osvajanju planina ili jednostavnom uživanju u dobrom društvu, nova Sony Action Cam HDR-AS200V snimit će svaki trenutak avanture. Superiorna Full HD kvaliteta slike omogućava svim sudionicima opetovano proživljavanje svakog doživljaja uz realističan osjećaj prisutnosti, osobito zahvaljujući praktičnim značajkama kao što je Highlight Movie Maker.

Također, postoji i mini opcija prilagođena svakoj aktivnosti, Action Cam Mini (HDR-AZ1VR), koja ne sputava pri nijednoj aktivnosti. Tanka i vodonepropusna, za otprilike trećinu je manja od prethodnih generacija uređaja Action Cam, a tijekom snimanja potpuno je otporna na kišu i vjetar. Snimanje je također vrlo jednostavno, a odvija se putem jednostavnih tipki na bočnoj strani kućišta, čak i pri nošenju rukavica. Više nema prepreke da pustolovina od početka do kraja bude zabilježena, bez obzira što radili i kakvi bili vremenski uvjeti.

 

Za one kojima je kvaliteta i živopisnost snimke u brzini i akciji važna mogu se koristiti i kamkorderom Action Cam FDR-X1000V, kojeg odlikuju 4K kvaliteta slike, bolja funkcija smanjenja zamućenosti i ostale značajke, zbog kojih su avanture na zaslonu jednako uzbudljive kao i one stvarne. Moguće je snimiti i snimku po želji usred same akcije zahvaljujući daljinskom upravljaču s prikazom uživo, koji se može omotati oko zgloba te putem njega uspostaviti Wi-Fi vezu za udaljeno pokretanje/zaustavljanje snimanja i pristupanja postavkama za način rada.

HDR-AS200VEkstremni sportovi svakim danom privlače sve više ljudi, u svijetu su već davno stekli veliku popularnost i gomilu zaljubljenika te se i u Hrvatskoj polako, ali sigurno počinju popularizirati. Planinarenje, alpinizam, sportsko penjanje, rafting, paintball, bungee jumping, brdski biciklizam, paragliding i base jumping samo su neki od sportova koji privlače odlučne i hrabre, željne pravog izazova i vrhunskog užitka. Prateći svjetske trendove, sve je više zaljubljenika u ekstremne sportove koji se, osjetivši jednom adrenalin izazivan na taj način, uvijek iznova vraćaju. Sa Sonyjevim Action Cam-ovima sada svoje adrenalinske avanture mogu zabilježiti u visokoj kvaliteti slike i zvuka te ih proživljavati iznova kada god požele.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …