20 svibnja, 2022 4:02 pm

Sony 4K televizori sa Android TV™-om

Bravia2

Sony 4K televizori sa Android TV™-om

2015 BRAVIA™ super pametni televizori superiorne kvalitete slike uz ultra tanki dizajn

  • Novi 4K Procesor X1 pruža dosad najbolje 4K elemente kvalitete slike s jasnoćom, bojom i kontrastom
  • Istražite uzbudljiv svijet filmova, glazbe, fotografija, igara, pretraživanja interneta, aplikacija i još mnogo toga uz Sony Android TV™
  • Dizajn postaje sve tanji, a ultra tanki 4K TV jedan je od najtanjih na svijetu
  • Kvaliteta zvuka podiže se na High Resolution Audio kako biste čuli sve onako kako je prvotno namijenjeno

Sony pomiče granice vašeg televizijskog iskustva novom linijom BRAVIA™ proizvoda za 2015. godinu. S 12 4K Ultra HD televizora u ovoj seriji imate mnogo razloga za biti uzbuđeni. Od senzacionalne 4K kvalitete slike koja ne reže kuteve te ugodnog korisničkog iskustva Smart TV-a koje ne zahtijeva nikakav napor – kombinirajući Android TV™ sa Sonyjevim One-Flick Entertainmentom – do novog, ultra tankog dizajna i iznimnih zvučnih High-Resolution Audio detalja.

Potpuni ovogodišnji novitet, Sonyjev moćni 4K procesor X1 donosi zadivljujuću jasnoću svemu što gledate – 4K sadržaju, HD-u (visokoj rezoluciji), SD-u (standardnoj rezoluciji) ili čak internetskim video-zapisima niže rezolucije. Moćni X1 čip ključ je senzacionalne 4K slike omogućavajući evoluciju jasnoće, briljantne boje i vrhunskog kontrasta, bez obzira na izvor signala i bez obzira što gledali. Svaki je izvor inteligentno analiziran kako bi se osigurala zadivljujuća razlučivost 4K tehnologije. I SD i HD pažljivo su unaprijeđeni u gotovo 4K kvalitetu. Što god gledali, prikazuje vam se u suptilnim bojama i profinjenim teksturama. Šum slike je umanjen, a kontrast dinamično ojačan radi sjajnih, iskričavih tonova i bogatih, dubokih tamnina.

Android TV, kao potpuna novost ove godine, vaše gledanje televizije čini pametnijim nego ikada. Sve ono što volite raditi na vašem tabletu ili pametnom telefonu sada je na velikom ekranu. Sony Android TV oživljava sve u vašoj dnevnoj sobi i omogućava vam istraživanje svijeta filma, glazbe, fotografija, igara, potrage za informacijama, aplikacija i još mnogo toga, a to sve vam se pruža u sjajnoj Sonyjevoj kvaliteti slike i zvuka.

Pomoću mikrofona ugrađenog u daljinski upravljač koji reagira na dodir možete upotrijebite glasovno upravljanje kako biste pretražili sadržaj, postavljali pitanja i upravljali svojim televizorom. Zahvaljujući Google™ Cast™ Ready s lakoćom šaljite brzo, zabavno i jednostavno sadržaj sa svog pametnog telefona ili tableta na svoj televizor.

Dobiti ono najbolje od BRAVIA-e nikada nije bilo lakše i više opuštajuće zahvaljujući brzom novom korisničkom sučelju koje vam stavlja cijeli svijet sadržaja, aplikacija i drugih mogućnosti nadohvat ruke. Zgrabite intuitivni daljinski upravljač koji reagira na dodir – One-Flick Entertainment omogućava vam ugodno pretraživanje televizijskih kanala, internetskih video-zapisa, fotografija i ostalog sadržaja.

Sony Bravia

Ultra tanki novi izgled najtanjeg 4K TV televizora na svijetu

Ovogodišnja BRAVIA nije samo pametnija, cijela linija proizvoda je i znatno tanja. Nevjerojatni X90C otkriva novi “Floating Style” koji oduzima dah, a tanak je samo 4.9 milimetara[2]. Zahvaljujući inovativnom zidnom postolju, priloženom u pakiranju, X90C uistinu je umjetničko djelo kada je postavljen na zid.

High-Resolution Audio debitirat će na televiziji u 2015. godini na X94C i X93C modelima, a odnosi se na svaki zvuk kvalitetom iznad CD kvalitete. Oživite glazbu reprodukcijom suptilnih nota i detalja. Zahvaljujući DSEE HX zvuk svega što slušate – glazbe, dijaloga i drugog – automatski se podiže na kvalitetu visoke rezolucije i osigurava dublje iskustvo te vjeran doživljaj slušanja.

Nova serija Sonyjevih BRAVIA 4K i Full HD televizora bit će dostupna u Europi od veljače 2015. godine.

 

2015 4K TV naglasci

X94C/X93C linije: Sve-u-jedan najbolja kvaliteta slike i zvuka 4K televizora u tankom klinastom dizajnu

  1. Prvi na svijetu Hi-Res Audio kompatibilni TV (frontalni Hi-res zvučnik, DSEE HX koji nadograđuje kompresirane audio datoteke kao što su MP3 na kvalitetu visoke rezolucije)
  2. Novi 4K procesor X1 koji nadograđuje kvalitetu slike iz svakog 4K izvora i poboljšava spektar boje, jasnoću i dinamički kontrast
  3. Sony Android TV zajedno s opcijom One-flick Entertainment

 

X90C linije: Novi ultra tanki dizajn koncepta “Floating Style” 4K televizora

  1. Najtanji LCD televizor na svijetu – tanak približno 4.9mm na najtanjem dijelu
  2. Novi 4K procesor X1 koji nadograđuje kvalitetu slike iz svakog 4K izvora i poboljšava spektar boje, jasnoću i dinamički kontrast

Sony Android TV zajedno s opcijom One-flick Entertainment

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …