30 rujna, 2023 9:48 pm

Sony 22. veljače organizira MWC događanje

Autor: Nino Krstačić

SO2

Sigurno ste sada kako ste počeli čitati ovaj članak „što sada Sony ima za „reći“, no bez obzira na nedavno predstavljanje Xperia Z5 serije pametnih telefona, ovaj Japanski proizvođač ima još prostora za novitete.

Iako se za sada jako malo navoda i zna, navodi se kako će Sony između ostalog predstaviti novitete na (događanju povodom nadolazećeg MWC sajma koji se svake godine održava u Barceloni) koje se svode na srednji te donji cjenovni-razred pametnih telefona. Hoće li to biti nova Xperia M te ista ta no s „Aqua“ pridjevom, tek ćemo vidjeti.

Bez obzira na gornji cjenovni-razred, Sony želi „aktualnim“ držati i srednji te kao što smo rekli donji cjenovni-razred. Kao treća mogućnost postavljaju se i nosivi uređaji (narukvice i satovi), te bi to bilo sve kada bi se govorilo o mobilnim uređajima tj, tržištu mobilnih telefona te nosivih uređaja iz okrilja Sonya.


Vezani članci:

Sony Xperia Z5 modeli – u novoj ružičastoj boji

Sony predstavio Wireless Surround i Wireless Stereo funkciju na CES 2016

Samsung Galaxy S6 edge proglašen najboljim na MWC 2015

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Razvoj iz Rusije povećat će svjetlinu i vijek trajanja modernih zaslona

Novi pristup stvaranju LED dioda predložili su znanstvenici s državnog sveučilišta Khakass. N.F.Katanova (KhSU) – …