ožujak 31, 2020 3:11 am

Snaga EOS-a u manjem formatu – EOS M3

Canon EOS M3

Canon je predstavio EOS M3 – moćni fotoaparat s kompaktnim sustavom stvoren za fotografe entuzijaste koji zahtijevaju najviše performanse. EOS M3 u kompaktnom kućištu spaja Canonovu nenadmašnu kvalitetu slike s razinom kontrole koju omogućuju DSLR fotoaparati te nudi mogućnost da svijet oko sebe zabilježite uz iznimnu razinu detalja. U srcu EOS-a M3 nalaze se Canonov prvi APS-C CMOS senzor razlučivosti 24,2 megapiksela i tvrtkin najnapredniji slikovni procesor DIGIC 6, koji nude fotografije vrhunske kvalitete i videozapise u razlučivosti Full HD. Uz vrhunski brze performanse automatskog fokusiranja zahvaljujući mogućnosti izoštravanja u 49 točaka te novom sustavu Hybrid CMOS AF, EOS M3 daje vam slobodu da zabilježite ljepotu pokreta. Napredni fotografi pronaći će sve što im je potrebno doslovce pod prstima s intuitivnim kotačićima za podešavanje poput onih na DSLR-u te uz mogućnost promjene objektiva – sve to smanjeno na veličinu kompaktnog, ergonomskog uređaja koji mogu ponijeti kamo god pošli.

Od gradskih panorama nebodera do očaravajućih pejzaža preko urbane umjetnosti i portreta koji privlače pažnju, EOS M3 daje oštrinu, bogate boje i fine detalje na svakoj slici korištenjem senzora razlučivosti 24,2 megapiksela. U trenucima kada svjetlost slabi i spušta se sumrak EOS M3 ističe se iznimnim ISO rasponom 100-12 800, omogućujući bilježenje živopisnih, realističnih fotografija s niskom razinom šuma čak i u situacijama s najnezahvalnijim osvjetljenjem.

EOS M3 stvoren je za brzinu bez obzira na to slikate li plahu životinju na safariju ili ulične izvođače na gradskom odmoru. Predmet vaše slike bit će uvijek u žarištu zahvaljujući sustavu za automatsko fokusiranje s izoštravanjem u 49 točaka te inovativnom novom tehnologijom Hybrid CMOS AF III koja nudi munjevito brze performanse, fokusirajući do 6,1 puta brže nego originalni EOS M.

 

EOS M3 sadrži legendarni dizajnerski duh fotoaparata EOS i izuzetno dobro leži u ruci zahvaljujući fluidnim obrisima. Izravan pristup različitim podešavanjima, uključujući kotačiće za podešavanje ekspozicije i glavna podešavanja te prilagodljive tipke, omogućuje prilagođavanje fotoaparata vlastitom fotografskom stilu.

Za potpunu kontrolu prilikom kadriranja veliki 7,5-centimetarski (3,0”) dodirni LCD zaslon može se nagnuti 180 ° gore i 45 ° dolje da bi vam bilo lakše fotografirati iz bilo kojeg kuta. Ovaj dodirni zaslon podržava i višedodirne geste te omogućuje pristup Canonovu intuitivnom sustavu dodirnih izbornika koji je već ugrađen na DSLR fotoaparatima EOS.

EOS M3 možete u potpunosti prilagoditi sebi pomoću podesivih kontrola, priključka za Canonove bljeskalice Speedlite i neobaveznog nagibnog elektronskog tražila. Kompatibilnost s objektivima EF-M, uključujući plosnate i zum objektive, omogućuje fotografiranje u bilo kojoj situaciji. Uz sustav Creative Assist EOS M3 možete nadzirati preko sučelja na dodirnom zaslonu i pregledavati efekte u stvarnom vremenu dok slikate. Možete prilagoditi postavke kao što su svjetlina, zamućenje pozadine, intenzitet boja, kontrast, toplina i efekte filtra, a kombinacije tih postavki možete pohraniti i učitati kad ih ponovno zatrebate – što vam omogućuje da svaki put slikate kao profesionalni fotograf.

Videozapisi

Snimatelji početnici mogu zabilježiti trenutke za pamćenje u Full HD kvaliteti uz izbor brzine od 24p, 25p i 30p i formatu MP4 za jednostavno dijeljenje. Uz napredni sustav Hybrid CMOS AF III koji neprekidno obavlja automatsko fokusiranje možete biti sigurni da će omiljene osobe i mjesta uvijek ostati u žarištu. Ako ste iskusniji korisnik, dodirni AF daje vam mogućnost da odaberete točke fokusiranja na LCD zaslonu čak i s predmetima koji se kreću i dobijete profesionalni efekt premještanja fokusa. Ako želite potpunu kontrolu, način rada Manual Movie stavlja vas u režisersku stolicu i daje mogućnost posvemašnjeg prilagođavanja otvora blende, brzine i ISO razine, omogućujući zadivljujuće kreativne rezultate.

Uz moć snimanja prekrasnih fotografija dolazi i fleksibilnost da daljinski kontrolirate fotoaparat i prenosite fotografije korištenjem ugrađene Wi-Fi veze i NFC-a. Savršena za neobične situacije i položaje koji daju jedinstvenu perspektivu, mogućnost daljinskog fotografiranja putem nove mobilne aplikacije Camera Connect omogućuje vam da kontrolirate glavne funkcije fotoaparata. Značajka Dynamic NFC omogućuje prijenos slika na pametne uređaje jednim dodirom, a značajka automatske sinkronizacije omogućuje da postavite sve vaše fotografije na Canonovu uslugu za pohranu u oblaku irista, stvarajući sigurnosne kopije slika za miran san.

EOS M3 – najvažnije prednosti:

  • Performanse i kreativnost u EOS-u koji možete ponijeti bilo gdje
  • Budite spontani – uživajte u brzom fokusiranju
  • Preuzmite kontrolu nad svojim fotografskim vještinama i razvijte kreativnost
  • Budite originalni s videozapisima kao što ste s fotografijama
  • Daljinska kontrola fotoaparata i dijeljenje fotografija putem Wi-Fi veze

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Canon predstavlja novi DSLR EOS 1300D

Canon je predstavio novi EOS DSLR s početka ponude – EOS 1300D. Ovaj je model …