ožujak 19, 2018 9:02 pm
Početna / Satelitska TV / SmartSky započinje s postavljanjem mreže 4G LTE zrak-zemlja

SmartSky započinje s postavljanjem mreže 4G LTE zrak-zemlja

Putnici upotrebljavaju Wi-Fi dok se nalaze u zračnom prostoru na SmartSky mreži. Foto: SmartSky Networks.

SmartSky Networks pokrenula je implementaciju svoje zračne mreže temeljene na zrak-zemlja s 4G LTE (ATG). Pomoću 60 MHz spektralne i tehnologije oblikovanja snopa, mreža će osigurati više od 10 puta veću brzinu i kapacitet trenutne industrijske ATG mreže, a po nižoj cijeni po bita, navodi tvrtka.

SmartSky je nedavno najavio da je njegov fond od 170 milijuna dolara za financiranje serije B pokrenuo dugo vrijeme provedbe procesa implementacije za pokretanje mreže. Tvrtka je ažurirala svoju procjenu do sredine 2018. za popunjavanje pokrivenosti radi podrške pokretanju usluge mreže, što odražava dodatno vrijeme potrebno za dodatnu softversku optimizaciju vezanu uz Supplemental Type Certificate (STC) i proizvodnju radio stanica baznih stanica. SmartSky je već uspostavio mrežne podatkovne centre u Ashburnu u Virginiji i San Joseu u Kaliforniji, a također je osigurao obveze za resurse visokog propusnog pojasa.

Putem satelita 04-01-2016] Novostupanjska tvrtka SmartSky Networks, tvrtka koja tvrdi da mreža Air-to-Ground (ATG) može isporučiti više od 10 puta brzine konkurencije, preuzima poslovno zrakoplovstvo Industrija po oluji. S mrežom koja će postati operativna kasnije ove godine, tvrtka je već postavila svoje znamenitosti na ulasku u komercijalno tržište.

Predsjednik tvrtke SmartSky Ryan Stone izjavio je za tvrtku Via Satellite da se tvrtka plasira na tržište zrakoplovnoj industriji, počevši od izložaba na Exit zrakoplovnih interesa sljedećeg tjedna i Global Connected Aircraft Summita u lipnju, ali da je tržište poslovnog zrakoplovstva prirodno polazište za društvo.  “Poslovno zrakoplovstvo je … bolja polazna točka jer je to dinamičniji, fragmentirani tržište gdje najbolje rješenje može pobijediti na temelju svojih zasluga, umjesto da mora voditi računa o vremenskoj igri ugrađenoj u dugoročne ugovore i nadogradnju ciklusa komercijalnih zrakoplova Areni “, rekao je Stone. Također vjeruje da su mnogi korisnici poslovnog zrakoplovstva spremni odmah iskoristiti nekoliko značajki koje tvrtka poduzima, kao što je mogućnost provođenja dvosmjernog poziva u živo – trenutačno nije dopušten servis na glavnim komercijalnim zrakoplovnim tvrtkama.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

The Terror napeti triler na AMC programu

Napeta triler serija Ridleya Scotta, koja je prošle godine snimana na Pagu, premijerno se i …