20 svibnja, 2022 3:27 pm

Sljedeća dnevna soba je automobil

Markus Zumkeller direktor tehnologije i inženjerstva u Sony Europe sugerirao je da će dolazak autonomne vožnje dati korisnicima na cestama više vremena koje bi mogle biti popunjene potrošnjom zabave. Govoreći na posebnoj IBC konferencijskoj sesiji – DVB na 25:

Kraj linije ili početak nove avanture? – koji je domaćin digitalno tijelo za standarde kako bi ispitali nasljedstvo DVB-a i istražili kako to može pomoći medijskoj industriji da krene prema OTT i izazovima isporuke IP-a. Zumkeller je naglasio da se sat vremena dnevno može dodati u “slobodno vrijeme” kada korisnik ceste nije vozio.

Autonomna vožnja će dati više vremena vozačima i koja bi mogla biti ispunjena zabavom“, predložio je. “Morat ćemo razraditi kako dobiti sadržaj u automobilu. Sljedeća dnevna soba je automobil “, dodao je.

Njegova kolegica Chris Johns je glavni inženjer – Broadcast Strategy, Sky, istaknula je da je u Velikoj Britaniji WiFi često dostupan u autobusima za javni prijevoz, čime putnici mogu pristupiti sadržaju. Predsjednik Graham Mills, DVB komercijalni modul, primijetio je da li su sadržaji dostupni uživo ili preuzeli i pohranjeni, imali su važne razlike u propusnosti.

Pripremio: Andrija Jovićević

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ugašen kanal Disney Channel Türkiye

Gledaoci u Turskoj više ne mogu da gledaju kanal  Disney Channel Türkiye .Ova tv  stanica …