3 lipnja, 2023 2:58 am

SKYWORTH

Piše: Darko Brlečić

SKYWORTH Group Limited vodeći je dobavljač jedinstveno naprednih i pametnih tehnoloških rješenja. Uvrštena je na burzu u Hong Kongu (HKG: 0751) od 2000. Od 1. ožujka 2019. Grupa je bila procijenjena na više od 19 milijardi USD i zapošljavala je više od 40.000 ljudi diljem svijeta. Zajedno s kineskom ekonomskom reformom i razvojem posebne ekonomske zone Shenzhen 1980-ih, g. Wong pokrenuo je SKYWORTH i proširio poslovanje. Od tada se tvrtka transformirala u pionira u AIoT za velike ekrane, predvodeći razvoj TV industrije u Kini. Zaista zvjezdana tvrtka ne sjedi i čeka da se prilike ukažu. Umjesto toga, stvara vlastite prilike. Danas nova generacija osoblja SKYWORTH-a nastavlja održavati duh “Budi inovativan, hrabar”. Udvostručivši napore u istraživanju i razvoju te industrijske nadogradnje u današnjoj eri 5G+8K, SKYWORTH je ojačao svoje nezavisne inovacijske sposobnosti i ubrzao razvoj, implementaciju i proizvodnju novih tehnologija, proizvoda i poslovnih modela u industriji. Na nacionalnoj razini, SKYWORTH također potiče zamah tekuće transformacije Shenzhena u 5G grad svjetske klase, kao dio novog infrastrukturnog plana Kine.

 

SKYWORTH-ovi inozemni TV proizvodi izvezeni su u više od 100 zemalja i regija, pokazujući odlučnost brenda da pred međunarodnu publiku predstavi vodeći zaslon i AI tehnologiju. Sa sjedištem u Shenzhenu, kineskoj “Silikonskoj dolini”, SKYWORTH grupa nudi potrošačku elektroniku, uređaje za prikaz, digitalne set-top box uređaje, sigurnosne monitore, mrežnu komunikaciju, poluvodiče, hladnjake, perilice rublja, mobilne telefone i LED rasvjetu. Poslovanje Grupe proširilo se diljem svijeta. Osim u kontinentalnoj Kini i Hong Kongu, SKYWORTH Grupa djeluje iu drugim područjima Azije, kao što su Filipini, Malezija, Indonezija, Tajland, Vijetnam i Indija, kao iu Južnoj Africi, Njemačkoj i SAD-u. Podržao je više od 100 nacionalnih i pokrajinskih istraživačkih projekata, uključujući Nacionalni program za istraživanje i razvoj ključnih tehnologija, Nacionalni demonstracijski projekt industrijalizacije visoke tehnologije osnovnih elektroničkih uređaja, vrhunskih generičkih čipova i osnovnog softvera te Nacionalni elektronički fond.

 

Posvećeno istraživanje izvanrednog poduzetnika dovelo je do uspona robne marke s više od 30 godina nasljeđa u tehnološkim inovacijama, donoseći visokokvalitetni stil života u pametnoj kući milijunima potrošača širom svijeta. Rastući od lokalne baze u Shenzhenu do svjetske tvrtke, SKYWORTH je sada međunarodno priznata tehnološka marka. Od prvog TV-a bez treperenja, prvog 4K TV-a, prvog OLED TV-a i prozirnih TV-a, do današnje masovne proizvodnje 8K TV-a, SKYWORTH je stvorio brojna “čuda” u industriji i dosljedno igra vodeću ulogu u Kini industrija televizora u boji. Mnogi njihovi današnji modeli mogu se slobodno nositi u sve žešćoj tehnološkoj utrci. Autor ovih redaka je imao priliku se susresti s proizvodima iz srednjeg proizvodnog ranga, te posvjedočiti odličnom omjeru uloženo/dobiveno. Također neki od Skyworth televizora su dostupni na HR tržištu.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Hisense predstavlja A85K OLED, UXKQ miniLED LCD i druge serije televizora

Uz globalnu liniju najavljenu u siječnju, Hisense je nedavno predstavio svoju ponudu za Europu za …

Odgovori