travanj 9, 2020 1:52 am

SKYWORTH OLED EKSPANZIJA

Skyworth planira ekspanziju preko OLED wallpaper televizora

Piše: Darko Brlečić

Skyworth je prisutan na svjetskom tržištu već neko vrijeme, na našem tržištu su prošli samo jeftiniji LED LCD televizori, dok u ostatku svijeta dominiraju tehnološki najnapredniji modeli.  Na ovogodišnjem CES-u 2020 u Las Vegasu  kompanija je najavila značajan iskorak po pitanju globalne ekspanzije.

Kompanija  Skyworth tendira da postane respektabilni brand na tržištu potrošačke elektronike. U ovom trenutku njezin portfelj se povečava za 8K televizore i 4K OLED televizore.

Kako stvari stoje gore navedeno će biti lansirano ove godine. Tako primjerice OED televizori će dolaziti u dimenzijama od 65 i 77 inča s oznakom W81 I W81 Pro (skraćenica za Wonder-čudo). Navodno bi ti modeli trebali biti tanji I nešto jeftiniji  u odnosi na slične modele iz LG-a game.

U tvrtki objašnjavaju da tzv. 21-inčni sekundarni zaslon na W81 Pro opremljen Swaiot Operativnim sustavom prikazuje uvijek aktualne informacije- kao što su primjerice  vremenska prognoza i  tome slično, dok aktualizacija  softwarea se izvršava u realnom vremenu. Navedeni OLED televizori posjeduju 4K rezoluciju, Dolby Vision I Dolby Atmos. OLED panel stiže iz LG-a, ali u Skyworthu tvrde da prvi “kineski proizvođač osnovnih OLED modula (OBM) )” mu omogućuje pokretanje pozadinskog OLED-a prije drugih (osim LG-a).  Između ostaloga Skyworth već proizvodi jedno kraće vrijeme OLED wallpaper ploče. Cijene novih televizora će se formirati uskoro za Azijsko i američko tržište.

https://www.skyworth.in/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Sennheiser 75 godina postojanja

Piše: Darko Brlečić Na spomen imena Sennheiser mnogima je prva asocijacija stereo slušalice za kućnu …