srpanj 18, 2018 3:11 am
Početna / Satelitska TV / Sky Store TV aplikacija na LG Smart TV-u

Sky Store TV aplikacija na LG Smart TV-u

Tvrtka LG Electronics potvrdila je da će vlasnici svojih Smart TV-a u Velikoj Britaniji moći iskoristiti isključivo uvođenje TV aplikacije Sky Store integrirana u platformu LG webOS. S novim filmovima, kao što su Ljepota i zvijer, Kong: Skull Island i Logan dodani svakog tjedna, Sky Store korisnicima omogućuje kupnju ili najam najnovijih filmova izravno iz kina. Kupci koji kupuju film, također dobivaju digitalnu HD kopiju, plus DVD u postu.
Drago nam je što smo ponovo partneri sa Skyom kako bismo donijeli svoj najnoviji filmski sadržaj na našu platformu Smart TV“, izjavio je Darren Petersen, voditelj marketinga proizvoda i partnerstva za tvrtku LG Electronics UK. “Usluga Sky Store nudi našim korisnicima još veći izbor prilikom odlučivanja o zabavi koju će uživati ​​na našim nagrađivanim televizorima i neusporedivom izboru najnovijih filmova, dajući još jedan razlog za potencijalne nove korisnike da odaberu LG TV“.

Sky Store i dalje je veliki hit i kao britanski redovni broj jedan digitalni trgovac na malo za nova izdanja filmova, fantastično je da možemo ponuditi blockbuster filmove klijenata LG Smart TV izravno na njihov veliki ekran kod kuće”, dodao je James Morton, voditelj Strategija i poslovni razvoj za Sky Store.

Aplikacija se pokreće na LG televizorima s novim izdanjima Boss Baby, Guardians of the Galaxy 2 i Smurfs. Sky Store će biti dostupan diljem Velike Britanije i Irske na svim LG televizorima s webOS-om od 1.0, 2.0, 3.0, 3.5, uključujući LG-ovu 2017. liniju

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sky IPTV pirat u zatvoru

Uredio: Andrija Jovićević Čovjek čiji je uređaj za streaming (IPTV) dozvolio je da tisuće kupaca …