4 veljače, 2023 5:07 pm

SKY SHOWTIME U EUROPI

Sky Showtime streaming servis stiže u 22 Europske zemlje

Piše: Darko Brlečić

Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) i ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) su najavili partnerstvo za pokretanje nove usluge video zapisa na zahtjev (SVOD) na više od 20 europskih zemalja koja obuhvaća 90 milijuna domova. SkyShowtime okuplja iz  desetljeća iskustva izravno za potrošače i najbolju zabavu, filmove i originalne serije iz portfelja poznatih kuća  NBCUniversal, Sky i ViacomCBS, uključujući naslove iz SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures i Peacock. Ogromna ponuda usluge obuhvatit će sve žanrove i kategorije publike, uključujući scenarističke drame, djecu i obitelj, ključne franšize, premijerne filmove, lokalne programe, dokumentarne/činjenične sadržaje i još mnogo toga.

Očekuje se da će nova SVOD usluga biti pokrenuta 2022. godine, podložno regulatornom odobrenju. U konačnici će biti dostupan konzumentima  u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Nizozemskoj, Sjevernoj Makedoniji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj.

SkyShowtime će biti dom za 10.000+ sati zabave nekih od vrhunskih kreatora i najomiljenijih sadržaja iz cijelog svijeta. Nova usluga uključivat će prve serije, nove filmove i TV sezone koji će se prikazivati ​​svakog mjeseca s kvalitetnom bibliotekom svih vremena omiljenih, klasika i obiteljskog i dječjeg programa.

“Pokretanjem SkyShowtimea u dobroj smo poziciji da iskoristimo naš globalni mehanizam sadržaja za stvaranje uvjerljive streaming ponude, brzo i opsežno, uz pametno strateško ulaganje u fazama”, rekao je Raffaele Annecchino, predsjednik i glavni izvršni direktor ViacomCBS Networks International. “Kao nadopuna našem nedavno najavljenom partnerstvu Paramount+ sa Sky -om u Velikoj Britaniji, Italiji i Njemačkoj, SkyShowtime predstavlja ogromnu priliku za ubrzanje širenja našeg tržišta i izgradnju vodeće pozicije u SVOD -u u Europi.”

“Naša nova streaming usluga, SkyShowtime, kombinirat će najbolje iz SAD-a i Europe s kultnim robnim markama i zabavom svjetske klase za milijune potrošača na više od 20 novih tržišta u Europi”, rekla je Dana Strong, izvršna direktorica grupe Sky. “Nakon što je Peacock došao u Sky, ovo partnerstvo pruža inovativan pristup za brzo međunarodno skaliranje i monetizaciju sadržaja diljem Europe. Oslanjajući se na snagu nevjerojatnog programa s NBCUniversal -a, Sky -a i ViacomCBS -a, a pokreće ga Peacockova platforma, SkyShowtime će pružiti doista uvjerljiv asortiman za cijelu obitelj i snažnu prepoznatljivost robne marke u ovim regijama. ”

https://www.sky-contact.eu/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

5 razloga zašto gledati rusku seriju “Epidemija”

“Epidemija” zaista vrijedi svake minute “potrošenog” vremena zbog aktualne i uzbudljive priče, slikovitih prikaza Rusije …