svibanj 22, 2018 12:13 pm
Početna / AV Multimedija / Sharp OLED TV sve bliže produkciji

Sharp OLED TV sve bliže produkciji

O Sharp OLED televizorima su već sve veći priče, a sada izgleda da je ta stvarnost bliža nego ikad. Prema novinskom članku od  What Hi-Fi, Universal Display je nedavno objavio da će proširiti svoje partnerstvo s tvrtkom Sharp i pružiti tvrtki “OLED materijale i tehnologiju Sharp Corporation za upotrebu OLED zaslona”. Sharp je nekada bio jedan od vodećih tvrtki na tržištu TV-a, koji je proizveo neke vrlo cijenjene televizore, ali već nekoliko godina iz tvornice nije napravio televizor s kojim bi se mogli istaknuti. Ovaj će put nedvojbeno staviti Sharp u smjeru natjecanja sa LG-om, koji trenutno ima monopol na OLED televizorima. Sony također proizvodi OLED televizore, ali se oslanja na panele tvrtke LG.

Prošlog ljeta, izvješće u Japan Timesu otkrilo je da je Sharp uložio oko 370 milijuna funti za izgradnju OLED-ovih proizvodnih linija u jednoj od svojih tvornica, a tvrtka očekuje da će biti operativna do sredine 2018. godine.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Beyerdynamic Amiron u bežičnoj varijanti

Autor:Darko Brlečić Nakon iznimno supra-slušnih „Aventho Wireless”  slušalica , Beyerdynamic sada nudi circumauralne „Amiron” u …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?