30 rujna, 2020 11:38 am

SES pokreće 4K demo program za UK

AstraUltraHDDemo
Satelitska operater SES sad emitira 4K/Ultra High Definition program preko Velike Britanije i Irske na 28,2 stupnjeva istočno. Novi program je simulani UHD demo program koji je trenutno na SES primarnoj Europskoj orbitalnoj poziciji 19,2 stupnjeva istočno.
Isječci na 4k programu su mješavina boja i iznimno detaljnih scena koje demonstriraju jasnoću Ultra HD televizora urbanim sportovima, egzotičnim životinjama i prirodu, urbanog graditeljstva uz snimke SES sjedišta u Betzdorfu.
U 4K signala može biti primljen sa standardnom satelitskom antenom spojenom na Ultra HD TV-u ravnog ekrana koji posjeduje integrirani satelitski tuner i HEVC dekoder.
Mike Chandler, direktor ASTRA (GB) Ltd, SES podružnice u Velikoj Britaniji, rekao je: Oduševljeni smo što smo postavili ovu demonstraciju programa na početnoj orbitalnoj poziciji za UK tržište. Mi činimo korištenje kapaciteta kako bi se omogućili Velikoj Britaniji i Irskim trgovacima, instalaterima i entuzijastima da razumiju tehnologiju koja čini UHD moguću, a što će značiti za njihov doživljaj gledanja. Ohrabrujemo naše trgovinske partnere pokazati našu UltraHD demo kanal na svojim prodajnim mjestima za demonstracije.


Prijem podaci:
Satellite: ASTRA 2E
Frekvencija: 12,441 GHz
Polarizacija: Vertikalna
Simbol Rate: 29,5 MS / s
Modulacija: DVBS2 QPSK
FEC: 3/4

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Super Tennis HD napušta poziciju 13E

Loše vest za ljubitelje tenisa.Italijanski FTA sportski kanal fokusiran na tenis – SuperTennis HD, posvećen …