18 listopada, 2021 5:14 pm

Schneider Electric predstavio Unica in-wall

Father and son playing musical instruments

Bluetooth receiver

Schneider Electric predstavio je ugradbeni Unica Bluetooth audio prijemnik. Jedinstven i kompaktan, ovaj audio receiver, koji se ugrađuje u zid, namijenjen je rezidencijalnom segmentu. Moguće ga je povezati s većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućuje brzo i jednostavno korištenje razglasa u različite svrhe.

Jednostavno rješenje za kontrolu razglasa

Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice, stoga će se odlično uklopiti u svaki interijer. Instalacija uređaja tehnički je manje zahtjevna, te se može relativno brzo obaviti, uz korištenje osnovnih alata.

Jednom kada se prijemnik instalira potrebno ga je povezati s drugim uređajem, bilo da je riječ o mobitelu, tabletu ili računalu, koji će producirati zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili pak ima audio-in konekciju, za spajanje putem kabela.

Na sučelju prijemnika nalazi se LED lampica koja signalizira kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi s vlastitim identifikacijskim brojem. Kontroliranjem tog broja izbjegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

Primjena u bilo kojoj prostoriji

Unica Bluetooth audio prijemnik se može jednostavno ugraditi u zid bilo koje prostorije. Idealno je rješenje za hotelske sobe, kako bi svaki gost mogao uživati u kvalitetnoj glazbi, koju je odabrao s primjerice  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rješenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, predavaonicama, poslovnim zgradama, trgovinama i kućanstvima. Pored glazbenu reprodukciju, jednako kvalitetno poslužiti će i u svrhe razglasa.

Prijemnik se isporučuje u paketu sa zvučnicima, ili odvojeno, dok je sam uređaj dostupan u više boja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Era umjetne inteligencije je tu i može promijeniti naše živote onako kako su to učinili pametni telefoni

Završili su 20. WinDaysi u online formatu, koje su putem live streama pratila 742 sudionika. …