1 srpnja, 2022 10:26 pm

Saša Kramar imenovan članom Uprave za poslovne korisnike

Saša Kramar
Saša Kramar

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma imenovao je Sašu Kramara članom Uprave i glavnim direktorom za poslovne korisnike, na razdoblje od tri godine, s početkom od 1. lipnja 2016. Saša Kramar u Upravu HT-a imenovan je s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta d.d., društva u 100 % vlasništvu HT-a. Prije toga, Saša je u Iskonu obavljao poslove člana Uprave za prodaju i marketing.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor, izjavio je: „S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Saše u Upravu, posebice jer se radi o menadžeru koji se razvijao u HT Grupi i stjecao iskustva na ključnim projektima i menadžerskim pozicijama vezanima  uz prodajno rukovođenje, strateški menadžment  i upravljanje odnosima s korisnicima.

Upravu HT-a čine Davor Tomašković, predsjednik Uprave, Josef Thuerriegl, zadužen za financije, Saša Kramar, zadužen za poslovne korisnike, Nataša Rapaić, zadužena za privatne korisnike, Boris Batelić zadužen za korisničko iskustvo i Marija Felkel, zadužena za ljudske resurse.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Oppo telefoni puniće se za 9 minuta!

Brzina punjenja telefona sve više napreduje,kompanjia Oppo otišla je korak dalje u odnosu na konkurenciju.Prisetimo …