8 kolovoza, 2022 2:37 pm

Samsungova 360 okrugla kamera snima 3D VR


Samsung već ima kameru virtualne stvarnosti u obliku Gear 360, ali to zapravo nije za profesionalce. Svakodnevni korisnici žele snimiti videozapis od 360 stupnjeva na ulici.
Što ako ste profesionalac ili ljubitelj entuzijasta?
Samsung zato pokreće prethodno najavljeni okrugli 360 uređaj u obliku diska i nosi nevjerojatnih 17 kamera od 2 megapiksela i šest mikrofona (plus dva priključka za mikrofon) za stvaranje 3D (odnosno stereoskopskog) VR videozapisa. Dovoljno je snažno da možete uživati u 4K VR-u na 30 sličica u sekundi, djelomično pomognute softverom koji obećava da će biti impresivni video zapisivati ​​gotovo bez odgađanja.

Kamera je IP65 i otporna na vodu, tako da ga možete koristiti na kiši i ima  unibody dizajn .

Samsung najavljuje kružnu 360 kameru kasnije u listopadu za Američke kupce po za sada nepoznatoj cijeni, a ostale zemlje dolaze tek kasnije. Imajte na umu da je kamera samo jedan dio cijene. Post-processing rig zahtijeva barem Core i7-6700K, 16GB RAM-a i GeForce GTX 1080 grafiku, dok stroj za praćenje i pregledavanje traže 10-jezgreni i7-6950X, 32GB RAM-a i dvije GeForce GTX 1080 Ti kartice. Vjerojatno nećete koristiti Round za svoj video blog, a zatim, ali to čini kvalitetni 3D VR izvediv izbor pomoću PC-a.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Beyerdynamic Free Byrd

Piše: Darko Brlečić Njemački Beyerdynamic nije proizvođač  koji bi se povodio za modnim trendovima u …