27 studenoga, 2022 4:28 pm

Samsung TV PLUS UHD, HDR sadržaj za Europu

Samsung Electronics proširio je svoju premium Smart TV uslugu u Europi. Usluga će omogućiti pristup sadržaju ultra-visoke rezolucije (UHD) i visokog dinamičkog raspona (HDR) za više  nego ikad, a potrošači u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenoj Kraljevini sada je mogu koristiti.

Slično načinu na koji su gledatelji već kretanjem po izbornicima kanala za svoje tradicionalne kabelske ili TV providere, koristili  Samsung Smart TV u Europi lako će moći pronaći svoje omiljene sadržaje koristeći sučelje TV PLUS. Prikaz videozapisa na zahtjev (VoD) i filmovi će biti isporučeni putem internetske veze korisnika.
“Naš je cilj Samsungu stvoriti inovativnu i vrijednu tehnologiju koja  životima potrošača olakšava da uživaju gledajući njihove omiljene sadržaje “, izjavio je Heeman Lee, potpredsjednik Visual Visual Businessa tvrtke Samsung Electronics. “S europskom širenjem TV PLUS-a, oduševljeni smo pružanjem dodatnih  pristupa novim filmovima u UHD i HDR kvaliteti”.

VoD filmovi koje pruža TV PLUS dijele se u tri kategorije: Nova izdanja, Obiteljski i UHD. Novo izdanje uključuje naslove objavljene u posljednjih šest do osam tjedana, a kategorija Obitelj obuhvaća novootvorene naslove za obitelj kao i najprodavanije filmove. UHD kategorija sadrži filmove koji su nedavno objavljeni u UHD-u. Svaka kategorija se osvježava tjedno s novim i najprodavanijim sadržajem.

Samsungovo partnerstvo s Rakuten TV, vodećim pružateljem UHD ∙ HDR filmova i VoD sadržaja, pruža širok raspon mogućnosti za ljubitelje filmova i obiteljima da uživaju. Među različitim UHD filmovima dostupnim preko TV PLUS-a su naslovi kao što su Putnici, Moneyball, Hotel Transylvania i još mnogo toga.

TV PLUS je prvi put pokrenut u 2015. u Južnoj Koreji, a njegov doseg i dalje raste. Već je dostupna diljem Sjeverne Amerike i jugoistočne Azije. U siječnju 2017. godine TV PLUS je također dostupan u Njemačkoj.

Od svog oslobađanja, TV PLUS je nastavio stjecati popularnost na svim dostupnim tržištima. TV PLUS ima više od 8.900 naslova dostupnih u SAD-u, a partnerstvo s BBC-om znači da su dokumentarci remek-djela poput Planet Earth II dostupni za korejske korisnike. Od lipnja 2017., TV PLUS koristi više od 480.000 ljudi u Koreji i jugoistočnoj Aziji. Sedamdeset posto korisnika Smart TV u Koreji gleda TV PLUS kanale, a 41 posto korisnika Smart TV-a u Vijetnamu koristi TV PLUS.

Kako se TV PLUS očekuje da će proširiti svoj utjecaj na europskim tržištima poput Francuske, Italije, Španjolske i Ujedinjenog Kraljevstva, Samsung Electronics kaže kako će dodatno povećati konkurentnost sadržaja Smart TV u svijetu.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Russkij mir – novi FTA paket na 56E

Na ruskom telekomunikacionom satelitu Express AT1 , koji se nalazi na orbitalnoj poziciji od 56E …