3 prosinca, 2020 7:55 am

Samsung proširio liniju bežičnih zvučnika s tri nova modela

Samsung R5

Novi modeli zvučnika R5, R3 i R1 nasljednici su modela R7 i R6 s unaprijeđenim sučeljem tap-and-swipe i poboljšanom Multiroom aplikacijom

Samsung je proširio liniju bežičnih 360° zvučnika s tri nova modela koji će biti predstavljeni na sajmu IFA 2015 – R5, R3 i R1. Modeli zvučnika R5, R3 i R1 s 360° zvukom unaprijeđeni su dodatnim značajkama kao što je ugrađeno sučelje tap-and swipe i poboljšana aplikacija Multiroom za pametne telefone, tablete i pametne satove.

01 Samsung bezicni zvucnikModeli R5, R3 i R1 nasljednici su hvaljenih modela zvučnika R7 i R6 te pružaju istu kvalitetu i uravnoteženost zvuka uz vrhunski dizajn što im omogućuje da se uklope u svaki dom.

– S dodatnim modelima zvučnika donosimo još kvalitetniji zvuk s dizajnom koji je jednostavan i elegantan te koji donosi intuitivnije korisničko sučelje – izjavio je Jurack Chae, viši potpredsjednik tvrtke Samsung Electronics te dodao – modeli zvučnika R5, R3 i R1 pomoći će učvrstiti Samsungovu vodeću poziciju u segmentu kućanskih audio proizvoda.

Korisnici i mediji diljem svijeta hvale modele R7 i R6, naglašavajući čistoću zvuka, a posebno ističu činjenicu da srednji raspon zvuka može ispuniti cijelu prostoriju zahvaljujući tehnologiji ring-radiator koja je ugrađena u modele R5, R3 i R1.

Samsung R1
Samsung R1

Modeli R5, R3 i R1 po prvi puta sadrže opciju fizičkog upravljanja za još jednostavnije i intuitivnije korisničko iskustvo. Sada korisnici mogu podesiti glasnoću, pokrenuti, pauzirati ili promijeniti izvor glazbe jednostavnim dodirom ili pokretom prsta po vrhu zvučnika.

Modeli R5, R3 i R1 povezuju se s ažuriranom aplikacijom Multiroom za pametne telefone i tablete koje pokreće operativni sustav Android i iOS, što omogućava jednostavno dijeljenje glazbe preko Wi-Fi povezanih uređaja u cijeloj kući. Također, aplikacija omogućuje korisnicima jednostavan pronalazak i odabir glazbe kao i kreiranje liste omiljene glazbe preko samo jednog zaslona.

Ažurirana Samsungova aplikacija Multiroom može se pokrenuti i na pametnom satu Samsung Gear S, kao i na nadolazećim modelima Samsungovih pametnih satova, zahvaljujući jednostavnom korisničkom sučelju koje ne ovisi o modelu pametnih satova.

Samsung R3
Samsung R3

Funkcija pametnog sata uključuje neposrednu kontrolu reprodukcije glazbe i kontrolu glasnoće, kao i popisa pjesama i redoslijeda pretraživanja. Nadalje, korisnici mogu vidjeti zaslon „Now Playing” i pristupiti popisu dostupnih zvučnika, a sve s jednostavnim pokretom prsta preko pametnog sata.

Samsung se udružio s online hi-fi glazbenim servisom Qobuz kako bi streaming usluge servisa bile dostupne na Samsungovim audio uređajima. To korisnicima omogućava pristup omiljenim audio sadržajima i to na istoj razini kvalitete koju su umjetnici zamislili kad su stvarali djelo. Partnerstvo dodatno pokazuje Samsungovu predanost da svojim korisnicima osigura najbolje moguće audio iskustvo, uvijek i svugdje.

Samsung R5
Samsung R5

Novi modeli zvučnika bit će dostupni u SAD-u i na europskim tržištima u posljednjem tromjesečju 2015. godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Technics Red Bull Gramofon

Technics/Red Bull limitirana serija SL-1210 Piše: Darko Brlečić Bilo je pitanje vremena kada će netko …