travanj 3, 2020 2:43 am

Samsung predstavlja personalizirane SMART TV usluge na CES 2017

 Tvrtka Samsung Electronics je danas najavila kako će na sajmu CES 2017., koji će se održati od 5. do 9. siječnja u Las Vegasu, predstaviti tri nove Smart TV usluge. Nove usluge “Sports”, “Music” i “TV Plus” nudit će personalizirani sadržaj korisnicima, predložen u skladu s njihovim navikama gledanja TV sadržaja, korištenjem Samsung Smart Hub platforme.

Samsung Smart TV usluga ‘Sports’ će obožavateljima sporta pružiti informaciju o tome kada njihov najdraži tim igra, gdje mogu pogledati tu utakmicu kao i koji je rezultat – sve na jednoj stranici. Umjesto da moraju pretražiti desetke programa kako bi pronašli veliku utakmicu, svi detalji će biti dostupni na personaliziranom “Sports” korisničkom sučelju. Samsung planira dodatno proširiti raspon sadržaja u ponudi “Sports” usluge u partnerstvu s programima NBC Sports, UFC i drugima.

Samsungova usluga ‘Music’ će omogućiti korisnicima Smart TV jednostavnu predragu i prepoznavanje pjesama u živo na TV prijemniku ili izravno s TV programa. Usluga ‘Music’ će također omogućiti preporuke u izborniku “Pretpregled” Smart Hub korisničkog sučelja kako bi korisnici otkrili novu glazbu i reproducirali pjesme po želji.

Samsungova usluga ‘Music’ trenutno nudi sadržaj preko glazbenih aplikacija osam partnera uključujući Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon i Bugs. Za početak, usluga će biti dostupna u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te Sjedinjenim Državama.

I kao posljednja, ‘TV Plus’ usluga će nuditi IP programe s premium sadržajem, korištenjem novog rješenja pametnog programskog vodiča (Smart Electronic Program Guide). Korisnici Samsung Smart TV prijamnika više neće morati čekati da operateri kabelske televizije ponude maratone njihovih omiljenih TV serija, već će ih moći pogledati odmah, na TV Plus kanalu. Tvrtka Samsung je prvo predstavila ‘TV Plus’ u Jugoistočnoj Aziji, a usluga je sada dostupna i u SAD-u, dok će u Europi biti dostupna od travnja 2017. godine. Tvrtka Samsung će se udružiti s tvrtkama Fandango i Rakuten kako bi osigurala vrhunski T-VOD sadržaj na tržištima SAD-a i Europe, te s tvrtkom Funke za A-VOD sadržaj u Njemačkoj.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Panasonic udvostručuje broj OLED televizora

Panasonic najavljuje nove 4K LCD televizore za 2020. i upotpunjuje svoju liniju OLED televizora   …