20 listopada, 2021 9:15 am

Samsung predstavlja Galaxy A9

uredio: Andrija Jovićević

 Tvrtka Samsung danas je predstavila Galaxy A9, pametni telefon napravljen za sve korisnike koji vole istraživati te zabilježiti i podijeliti trenutke onako kako ih vide. Najnoviji Galaxy A9 dolazi s prvom stražnjom četverostrukom kamerom na svijetu i prepun je značajki koje su osmišljene kako bi korisnicima pomogle da svakodnevno žive u najvećoj mjeri.

Galaxy A9 prilagođen je korisnicima koji znaju što žele. Bez obzira na to je li riječ o selfieju koji obara s nogu ili savršenoj panorami, Galaxy A9 je krajnji pratitelj za snimanje i dijeljenje svakodnevnih avantura, bez obzira gdje vas život vodi.

U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni telefoni postali su korisnicima mnogo više od običnih telefona. Zato je kamera na Galaxy A9 puna najboljih Samsungovih inovacija koje omogućuju svim korisnicima da postignu više i iskuse više mogućnosti svaki dan.

Galaxy A9 omogućuje korisnicima da zabilježe dinamične i lijepe fotografije bez napora. S četiri leće, korisnici mogu doživjeti još više načina da oslobode svoju kreativnost te snime, stvore i dijele zadivljujuće fotografije.

  • Korisnici se mogu približiti svim detaljima koje žele fotografirati s dvostrukim optičkim zumom za nevjerojatne i detaljne fotografije.
  • Pomoću ultra široke leće i opcije Scene Optimizer, korisnici mogu fotografirati svijet oko sebe bez ograničenja kao pravi profesionalci. Zahvaljujući značajki AI Scene Recognition, kamera je sada pametnija i može identificirati temu te podesiti postavke za najbolju fotografiju.
  • Uz Depth Lens korisnici mogu pokazati svoju kreativnost, dajući im slobodu za ručno upravljanje dubinskim poljem fotografije i fokusiranje na objekt za zapanjujuće, profesionalne slike.
  • Kamera na novom Galaxy A9 korisnicima omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

Pouzdana baterija od 3800[1]mAh na Galaxy A9 omogućuje korisnicima život bez ograničenja i uživanje u dugotrajnom radu. Sada je uz Galaxy A9 moguće uhvatiti svaki trenutak, bez ograničenja i brisati manje, zahvaljujući internoj memoriji od 128GB i mogućnosti proširenja microSD karticama, kapaciteta do 512GB.

Dizajniran kako bi korisnicima život učinio praktičnijom, Galaxy A9 ima značajke Bixby[2], Samsung Pay[3] i Samsung Health, a mogu se iskoristiti i druge značajke koje nudi Galaxy A9, uključujući App Pair, koji omogućava „uparivanje“ dvaju omiljenih aplikacija i njihovo istovremeno korištenje na čitavoj površini zaslona.

Galaxy A9 je dizajniran u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, s elegantnim i ergonomskim dizajnom te zakrivljenim stražnjim dijelom kućišta za ugodno korištenje. Galaxy A9 bit će dostupan u Hrvatskoj polovicom studenog 2018.


[1] Tipična vrijednost testirana u laboratorijskom stanju treće strane. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost s obzirom na odstupanje kapaciteta baterije u uzorcima baterije ispitanima prema standardu IEC 61960. Nazivna (minimalna) snaga je 3.720 mAh. Stvarni vijek trajanja baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, uzorcima upotrebe i drugim čimbenicima.

[2] Dostupnost Bixby usluga može se razlikovati od tržišta i Bixby glas podržava samo Bixby 1.0.

[3] Dostupnost Usluga može se razlikovati ovisno o zemlji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Windows 11 izašao na tržište

  Windows 11 konačno se pojavio na tržištu,dobra vest je da je  njegova nadogradnja besplatna, …