1 srpnja, 2022 10:33 pm

Samsung predstavio Xpress C430/C480

Pisaci_C430_C480

SOHO korisnike (korisnike iz segemnta malih i kućnih ureda) oprema najnovijim IT rješenjima koja su jednostavnija za korištenje, lakše se instaliraju te pružaju potporu u vidu mobilnog ispisa – sve po razumnoj cijeni

Samsung je predstavio novu seriju Xpress C430 i C480 pisača u boji i multifunkcionalnih pisača. Serija obuhvaća pisače u boji C430/430W s jednom funkcijom, multifunkcionalne pisače C480/480W koji pružaju funkcije ispisa, kopiranja i skeniranja te C480FN/C480FW 4-in-1 MFPs s dodatnom mogućnošću faksiranja. Ovi pisači, osmišljeni za korisnike iz segmenta malih i kućnih ureda (SOHO) koji traže učinkovitost i oslanjaju se na mobilne uređaje, dolaze sa značajkama poput funkcije scan-to-email i potpore u vidu mobilnog ispisa.

– Nove serije, koje su savršene za suvremeni mobilni svijet, naglašavaju našu predanost korisnicima s malim i kućnim uredima, što je okvirno 70 posto svih korisnika s visokim prosječnim mjesečnim volumenom ispisa – izjavio je David SW Song, stariji viši potpredsjednik odjela za strateški marketing i prodaju, divizija Rješenja ispisa, Samsung Electronics. – Spremni smo zadovoljiti rastuću potražnju tvrtki za proizvodima i rješenjima koji potiču njihovu produktivnost i smanjuju njihove dugoročne troškove. Sa serijom Xpress C430/480 osnažujemo SOHO korisnike najnovijim IT rješenjima i pomažemo razvoju njihovog poslovanja pomoću uređaja koji imaju visoku kvalitetu, jednostavni su za korištenje i, što je najvažnije, ekonomični su..

Ključne značajke serije Xpress C430 i C480 uključuju jednostavnu instalaciju, Scan-to-Email i mobilni ispis, veliku brzinu i visoku kvalitetu ispisa te dugoročne uštede. Inicijalna instalacija pisača je pojednostavljena za SOHO urede koji nemaju IT administratora. Samsung Printer Software Installer bežično instalira driver pisača bez potrebe za USB uređajem ili CD driveom.

Funkcija scan-to-email, prije dostupna samo na higher-end pisačima Samsunga, sada je standardna značajka serije C430/C480. Zahvaljujući NFC-u i cloud tehnologijama Mobilni ispis također je pojednostavljen i intuitivan. Korisnici mogu ispisivati, skenirati, faksirati dodirom prsta na mobilnom uređaju spojenim s pisačem pomoću NFC tehnologije ili koristeći aplikaciju Samsung Mobile Print. Skenirane dokumente mogu spremiti izravno na telefon koristeći aplikaciju Mobile Print. Pisači iz serije kompatibilni su s uslugama cloud ispisa poput Samsung Cloud Print™.

Pisače iz linije C430 i C480 pokreću jezgreni procesori od 400MHz odnosno 800 MHz te mogu ispisati 18 jednobojnih stranica u minuti (ppm) i 4 višebojne stranice u minuti. Serija Xpress C430/C480 podržava poboljšanu rezoluciju do 2.400 x 600 točaka po inču (dpi). Samsungova jedinstvena tehnologija renderinga motora izoštrava tekst i poboljšava jasnoću slike.

Serija ima eco-friendly značajke poput One Touch Eco Button i Easy Eco Driver. Ovim značajkama, korisnici, ovisno o potrebama, mogu mijenjati postavke ispisa dokumenta, na primjer maknuti opciju bold iz teksta ili iz dokumenta koji sadrži i tekst i slike ispisati samo tekst. Očekuje se da ove značajke donesu dugoročne uštede smanjujući upotrebu tonera za do 20%.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

U državi Njujork zabranjeno rudarenje bitkoina

Parlament američke države Njujork zabranio je rudarenje najpoznatije kripto valute Bitcoin. Guvernerka Kathy Hochul, može …