24 listopada, 2021 6:07 pm

Samsung Gear VR dostupan u Hrvatskoj

Samsung Gear VR 2
Samsung je objavio dostupnost nosivog uređaja za mobilno iskustvo virtualne stvarnosti, Gear VR, na hrvatskom tržištu. Posljednja verzija uređaja kompatibilna je s pametnim telefonima Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, uz pomoć čijih Super AMOLED zaslona omogućava bogat prikaz multimedijskog sadržaja za izuzetno realistično iskustvo virtualne stvarnosti.

Samsung Gear VR 3 “Pomoću nove generacije Samsung Gear VR, korisnici će moći doživjeti nevjerojatno iskustvo. Bilo da igraju igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijele video-zapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva ili putuju svijetom uz pomoć fotografija i videozapisa, uživat će u korištenju ovog inovativnog uređaja” naglasio je Saša Oravec, voditelj odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics te dodao – Virtualna stvarnost sljedeći je veliki korak u razvoju računalnih platformi, a naš Gear VR revolucionaran je proizvod koji će tu tehnologiju približiti svima.
Podsjetimo, Samsung Gear VR je u odnosu na prethodnika lakši 22 posto te ima ugrađenu pjenastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Dodatno, Gear VR ima i poboljšan upravljački sklop pa će korisnici njime lakše upravljati dok uživaju u velikom izboru filmova, igara i drugog multimedijskog sadržaja s „vidokrugom“ od 360 stupnjeva.

Samsung Gear VR preglednik 2
Samsung je, dodatno, predstavio i prvi internetski preglednik za uređaje za virtualnu stvarnost. Samsung Internet for Gear VR omogućava pregled internetskih stranica, gledanje 360-stupanjskih i 3D video-zapisa, kao i mogućnost upisivanja adresa web-stranica pomoću virtualne tipkovnice ili glasovnih naredbi. Aplikacija nudi i mogućnost uvoza omiljenih internetskih stranica iz mobilnog internetskog preglednika, za još jednostavnije korištenje.

Samsung Gear VR 4
Novi Samsung Gear VR od ovog je petka, 11. prosinca, dostupan kod Samsung maloprodajnih partnera MMM Agramservis i Sancta Domenica, kao i u ponudi Hrvatskog Telekoma i Vipneta, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 kuna.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

WhatsApp prestaje raditi na starijim telefonima

Aplikacija Whatsapp saopštila je  spisak uređaja na kojima  neće biti dostupna od novembra ove godine.Prevashodno …