3 prosinca, 2022 6:55 am

Samsung Galaxy S9 mogao bi startati već u siječnju

Iako se Samsung Galaxy S8 nije najavio do kasnog ožujka ove godine, moguće je da će Samsung Galaxy S9 doći dva mjeseca ispred očekivanog rasporeda krajem siječnja 2018. godine. Ta se teorija temelji na činjenici da će se prikazivanje OLED zaslona Samsung Displaya početi u studenom prema južnokorejskim medijima, a to je dva mjeseca ranije nego što su započeli za Galaxy S8. Tako se temelji na ovom rasporedu moguće je da će Samsung predstaviti Galaxy S9 krajem siječnja, a telefon će se prodavati oko sredine veljače.

Zašto bi to Samsung učinio? Jedna je teorija da je za obranu od prijetnje iPhone 8, .

No, nismo uvjereni u to, niti će se rano pokretanje Galaxy S9 uopće dogoditi. Čak i ako je pokrenuo , Apple bi i dalje imao dobar četveromjesečni start, a Samsung je već upravo startao sa Galaxy Note 8, koji bi trebao biti jak kao i iPhone 8 , pogotovo s obzirom na to da je Appleov novi telefon također glasan da je phablet.

Možda je značajnije, većina kupaca vjerojatno ima dvogodišnji ciklus nadogradnje jer je to tipična duljina telefonskih ugovora, što znači da bi svatko tko je kupio Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 Edge bio ključni kupac za Samsung.

Ne bismo u potpunosti isključili rano startanje, a ovo nije prvi put da smo čuli da je proizvodnja telefona već počela ranije nego inače, ali za sada bismo rekli da nećemo očekivati Samsung Galaxy S9  barem prije  ožujka.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu

   Povodom najgejmerskog vikenda u godini predstavljen  Andrija Jovićević U susret gejmerskom festivalu Reboot Gaming …