2 prosinca, 2023 8:56 am

Samsung Galaxy S8/S8+ s “Oreom” na Benchmark testu

U posljednje vrijeme sve se više govori i dolasku Androida 8.0 Oreo na Samsung Galaxy S8/S8+ modele. Iako će mnogi već sada započeti negodovanje te navesti kako je su Galaxy S8/S8+ modeli još uvijek “zaglavili” na 7.0 Nougat te nisu dobili posljednju inačicu 7.1, Samsung sve više razmatra i radi na inačici “Orea” za navedena dva pulena 2017, godine. Da istu činjenicu dodatno potkrijepimo kažimo kako je Samsung Galaxy S8 model uočen u bespućima Interneta pri Benchmark testu, gdje je postignuo vrlo zanimljive i zavidne rezultate.

Naime riječ je o modelu koji je pokretan Exynos 8895 chipsetom te ostvarivši rezultat od 6845 bodova za Multi-Core odnosno 2029 za Single-Core, prikazuje izrazito poboljšanje u odnosu na dosadašnji Android 7.0 Nougat (6084, Multi-Core i 1929, Single-Core). Kada će nadogradnja za navedene modele Samsunga krenuti u opticaj nije poznato, no slobodno se možemo nadati kako že to biti do kraja ove 2017,godine. Nakon nje očekuje se dolazak Androida 8.0 Oreo na Galaxy S7 te S7 Edge modele. U fazi dolaska Androida 8.0 Oreo biti će pokriveni i modeli Galaxy S8 Active kao i Galaxy Note 8.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …