24 listopada, 2021 6:37 pm

SAMSUNG 43- inća M7 Monitor

Piše: Darko Brlečić

Samsung 43 inčni M7 Smart 4K Monitor

Digitalna era u kojoj živimo omogućuje mnogima da rade od kuće. U neku ruku je to dobro, zbog manje potrošnje vremena na putovanje prema poslu, te također zbog relaksiranijeg pristupa prema poslu. Glavni alat je informatička oprema, a u nju spada  PC monitor.

Samsung je na tržište lansirao PC monitor-TV uređaj ali bez ugrađenog tunera. Zvuči malo čudno ? Pa, zapravo ne ! Dobro  potkovani entuzijasti i tehnički znalci će rado odabrati takav uređaj. Novi model dolazi u dimenziji od 43 inča, posjeduje ugrađene zvučnike I smart tv platformu Tizen.

To u praksi znači da možete izravno s monitora pokretati video aplikacije poput servisa Netflixa, te raditi uobičajene radne zadatke. izvršavati radne zadatke. Ugrađena Tv plus opcija omogućuje gledanje video sadržaja uživo, uključena je varijanta  – on demand – . Novi model monitora može  se upariti  s Amazon Alexa zvučnikom, Google Assistantom, ali s pametnim telefonom. Za lakšu uporabljivost u paketu s monitorom dolazi daljinski  upravljač. Model  M7 u dimenziji od 43 inča dolazi s 4K rezolucijom.

Cijena i dostupnost su nepoznati.

https://www.samsung.com/hr/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …