24 listopada, 2021 6:04 pm

Rotel RAP-1580

Pripremio: Darko Brlečić

 

Surround integrirano pojačalo

RAP-1580 je idealno rješenje kućnog kina za one koji nemaju prostora za odvojene komponente, ali i dalje žele beskompromisnu izvedbu. On  je visokoučinkovito višekanalno integrirano pojačalo sa surround obradom koja donosi glazbu i filmove u novoj dimenziji. Koristi najnoviji hardverski HDMI 2.0a, DTS: X i Dolby Atmos 7.1.4 obradu, njegov pojačalo je sazdano  na moćnoj AB klasi sa snagom 7 x 100 watta po kanalu, svi kanali rade pri impedanciji od  8 ohma, a za sve se brine masivnim Rotel-made toroidalni transformator.

RAP-1580 koristi visokoučinkovite Wolfson 24-bitni / 192kHz Digital-to-Analog pretvornike za sve kanale. Ovi DAC-ovi s niskom razinom šuma i audiofilske ugrađene elemente podržani su u strujnim krugovima koje je prilagodio Rotelov inženjerski tim smješten u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Od ulaznih priključaka tu nalazimo  osam HDMI ulaza, dva HDMI izlazna priključka koji podržavaju 4K video (HDCP 2.2. standard), USB ulazni priključak koji podržava 24bit/192kHz rezoluciju, MM gramofonski priključak za ljubitelje vinila, te razni ulazni priključci za ostale izvore zvuka. Prednjom stranom dominira TFT zaslon od  sedam inča na kojem se vide sve relevantne funkcije uređaja. sustava. Rotel RAP-1580 je jednostavan za rad, snažan, fleksibilan i profinjen. On može zadovoljiti zahtjeve audiofila i videofila. RAP-1580 dolazi u crnoj i srebrnoj izvedbi.

Info: www.rotel.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …