srpanj 22, 2018 1:00 pm
Početna / IT news / Quantum Highlighting New StorNext 6, Xcellis na IBC 2017

Quantum Highlighting New StorNext 6, Xcellis na IBC 2017

Nakon nastupa u Las Vegasu prošlog travnja na NAB Showu 2017., Quantum preuzima novu StorNext 6 memorijsku platformu u inozemstvo kako bi se predstavio na IBC 2017. Tvrtka također donosi svoj Xcellis sustav i dodatne proizvode koji mogu raditi u suradnji s dva proizvoda ili samostalno.
Quantum je platformi StorNext 6 dao niz ažuriranja koja će biti prikazana na IBC-u. Jedno takvo ažuriranje je značajka kvalitete usluge koja omogućava uređaje za podešavanje i optimizaciju performansi na svim računalnim radnim stanicama . Tu je i FlexSpace Shared Arhcive koji omogućuje višestruke primjere StorNexta koji se nalaze bilo gdje da dijele zajednički repozitorij sadržaja. Konačno, ažuriranje višestraničnog usklađivanja FlexSync omogućuje način sinkronizacije sadržaja između više StorNext sustava na upravljiv i automatiziran način.
Za Xcellis, Quantum će predstaviti svoje nove 4K referentne arhitekture. Ove arhitekture stvorene su iz 4K ispitivanja u stvarnom svijetu i skalirane su za objekte od malih do velikih. Referentne arhitekture su podešene za isporuku opterećenja predvidljivih tokova za puni raspon 4K formata.
Dodatni proizvodi koji Quantum ima na svojoj ploči su FlexTier javni i privatni pristup oblaku i Veritone umjetna inteligencija platforma. FlexTier je značajka pristupa oblaku koja omogućuje integraciju postojećih računa za pohranu javnih oblaka i pohranu predmeta treće strane u StorNext okruženje i poznate medijske tijekove rada. Veritone je u međuvremenu multi-engine AI platforma u Quantum StorNext upravljanom okruženju; To uključuje veritone aiWARE platformu.
Quantum će također imati prezentaciju  gdje će pružiti demonstracije žive višestruke 4K i 8K korekcije boja i uredničkih radnih procesa.
Quantum će se nalaziti na štandu 7.B27 tijekom IBC 2017, koji traje od 15. do 19. rujna u Amsterdamu.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Vipnet u Vip Adria ligu uključuje dvije mobilne igre

Clash Royale i Hearthstone pridružuju se VIP ADRIA LEAGUE powered by ESL Uredio: Andrija Jovićević …