kolovoz 10, 2020 6:05 pm

Punićemo pametne telefone za 20 minuta!

Kompanija OPPO potvrdila je vest o kojoj se duže vremena pričalo – postaje kompanija u mobilnoj industriji, čiji će se telefoni i gedžeti puniti brzinom od čak 125 vati (W)!Baterija od 4.000 mAh,za pet minuta puni se od neverovatnih 41 odsto, a za manje od 20 minuta do vrha, odnosno do 100 posto! Da bi se baterija i ulaz telefona zaštitili od pregrevanja i zapaljivanja OPPO je struju u žici od punjača do telefona sproveo u tri različite veze, koje provode jednaku količinu struje i tako smanjuju zagrevanje i žice i punjača i uređaja.

Takođe, korisnike će štititi i 10 drugih senzora toplote i grešaka prilikom punjenja, koje je OPPO ugradio u punjač pored pomenutog razdeljivanja struje u tri toka.Bežično punjenje je,dobilo veliko ubrzanje, pa AirVOOC tehnologija omogućava punjenje brzinom do čak 65 vati (W). Nova tehnologija zove se 65W SuperVOOC 2.0 i omogućava istovremeno bežično punjenje pomoću dva seta žica unutar punjača što bateriju telefona od 4.000 mAh puni do vrha za oko pola sata.OPPO je predstavio i minijaturni putni punjač tzv. 50W mini SuperVOOC, koji je težak samo 60 grama i staje u džep.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Rusija odblokirala aplikaciju Telegram

Rusija više neće blokirati aplikaciju za slanje poruka Telegram nakon što su zvaničnici priznali da …