svibanj 23, 2018 5:21 am
Početna / Satelitska TV / Prvi na svijetu TechniSat DVB-T2 HD i DAB + digitalni radio kombinirani u jedan prijemnik

Prvi na svijetu TechniSat DVB-T2 HD i DAB + digitalni radio kombinirani u jedan prijemnik

U novom DAB + DigiPal TechniSat spojena su dva najsuvremenija medija.  Jer on je prvi DVB-T2 HD prijemnik koji osim zemaljske televizije prima DAB + digitalni radio u HD-u. U DigiPal DAB +, korisnik lako prelazi sa TV / Radio sa jednim pritiskom na gumb  daljinskog upravljaća  na  radio programe u HD Brilliant i fantastičnoj DAB + digitalnoj kvaliteti.  Obadva signala dolaze sa zajedničke antene.

Najširi mogući raspon programa – s freenet TV

DigiPal DAB + je idealan za prijem zemaljskih  nekodiranih i kodiranih programa koje nudi freenet TV.   Freenet TV je najvažniji njemački privatni kanal koji se  mogu  dobiti putem antene preko DVB-T2 HD u punom HD-u. Ovi programi su kodirani, ali do lipnja 2017 su besplatni za gledanje. Za dekodiranje privatnih  programa koji su  dostupni putem DVB-T2 HD Irdeto  sustava, on je već integriran u DigiPal DAB + ponudu.

Osim toga, DigiPal DAB + nudi brojne funkcije iste klase koje karakterizira DigiPal Isio HD (test pobjednik na Stiftung Warentest 2/2017). DigiPal DAB + može se  spajati na  vanjske medije za pohranu. Kao USB tvrdi disk  za snimanje digitalnih TV i radio programa. Snimljeni programi mogu se reproducirati bez gubitka kvalitete u bilo kojem trenutku.

S SiehFernInfo DigiPal DAB + ima digitalni programski vodič, detaljne informacije o programu za više desetaka digitalnim TV i radio postaja na dohvat ruke na TV zaslonu . DigiPal DAB + također obaviještava kada je dostupan novi softver za ažuriranje.

.

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Viasat Razgovarajte sa životinjama

Nedjeljom u 16h  1.sezona Broj epizoda: 2 x 60 Minutaža Žanr: Priroda/ dokumentarac Naslov originala: …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?