8 prosinca, 2022 12:06 am

ProsiebenSat.1 dodaje nove TV programe

Autor: Marin VarvodićSat

Pored digitalnih inovacija, ProsiebenSat.1 nastavlja s dodavanjem novih kanala, u svoj već bogati TV portfolio. Kako je najavljeno iz medijske grupacije sa sjedištem u Münchenu, novi program s fokusom na dokumentarne filmove trebao bi započeti s emitiranjem u još u drugom dijelu 2016. godine. Najvažnije pak za korisnike je činjenica da će program biti dodan u  portfolio nekodiranih kanala kojeg čine: Kabel eins, Prosieben, Sat.1, Sat1 Gold i Prosieben Maxx.

S obzirom da njemački korisnici već imaju velik izbor programa koji emitiraju dokumentarce, biti će jako zanimljivo vidjeti koncept kojeg će predstaviti ProsiebenSat.1, jer ukoliko žele preuzeti dio tržišta kojeg kontroliraju popularni D-Max, n-TV i N24 moraju korisnicima ponuditi nešto drukčije.

Iako nije objavljeno ime novog kanala, Katja Hofem, koja je zadužna za uspješno lansiranje programa, izjavila je kako je ciljna grupa novog kanala stanovništvo od 14-49 godina starosti.

Nakon što je početkom ožujka ProsiebenSat.1 postala prva kompanija ovog tipa koja je primljena na njemački DAX, čini se da inovacijama i poztivnim novostima nema kraja.

NFLTreba napomenuti kako su Sat.1 i ProsibenMaxx u posljednjoj godini napravili povijesni uspjeh emitirajući utakmice američkog nogometa zajedno sa popularnim streamom, Ran.de.

Učestale su sada najave i nagađanja, kako će grupacija krenuti u akciju osvajanja TV prava za njemačku Bundesligu koja će biti dodjeljenja u lipnju ove godine za razdoblje od sljedeće tri godine.

Izlaskom na DAX, ProsiebenSat.1 je pokazao snagu i definitivno je spreman krenuti u bitku s dosad nedodirljivim Sky-om!

 

Komentari

comments

O Marin Varvodić

Zaljubljenik u sportski marketing i nove tehnologije. Izradio nekoliko aplikacija na temu satelitskih televizija. SportEventz - Najveći sportski program na satelitskoj televiziji. Android: https://goo.gl/1rPn71 iOS: https://goo.gl/udblRq

Pročitaj i ovo

Russkij mir – novi FTA paket na 56E

Na ruskom telekomunikacionom satelitu Express AT1 , koji se nalazi na orbitalnoj poziciji od 56E …