30 rujna, 2022 5:00 am

Prestižna nagrada za Huawei na EACA Euro Effie Awards 2017

 

Huawei Consumer Business Grupa sudjelovala je na 21. izdanju EACA (European Association of Communications Agencies) svečanosti gdje je u IT kategoriji osvojila srebrnu nagradu EACA Euro Effie za marketinšku kampanju #BePresent.

 Nagrade EACA Euro Effie spadaju među najcjenjenije i najprestižnije europske nagrade te predstavljaju „zlatni standard“ marketinškog komuniciranja. Na ovogodišnjoj dodjeli Euro Effie nagrada Huaweiju je odano priznanje za sposobnost da izgradi snažne veze između brenda i potrošača te za odlično razumijevanje regionalnog tržišta i potreba lokalnih korisnika.

Huaweijeva božićna kampanja #BePresent iz 2016. godine za tržište Srednje i istočne Europe poticala je ljude da u vrijeme blagdana ostave svoje pametne telefone, naglašavajući koliko je važno biti prisutan i provoditi vrijeme s najbližima u to posebno doba godine. Kampanja se sastojala od televizijske reklame i niza prigodnih aktivacija koje su promovirale Huawei P9 pametni telefon s dvostrukom kamerom nastalom u suradnji s brendom Leica.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

WhatsApp olakšao korišćenje na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows  ne zahteva linkovanje  telefonom za slanje, primanje i sinhronizovanje poruka. …