19 rujna, 2021 3:58 am

Premium Audio Company

Premier Audio Company je pod svoj krov preuzela Onkyo i Integra audio brendove.

Piše: Darko Brlečić

Zahvaljujući zajedničkom pothvatu s Sharp Corporation, ugledne robne marke AV opreme dobit će nove vlasnike.

Premium Audio Company (PAC), podružnica u potpunom vlasništvu VOXX International -a i pružatelja cjelovitih audio rješenja, sa zadovoljstvom objavljuje da je zajedno s Sharp Corporation stvorila zajedničko ulaganje i stekla Onkyovo kućno audio/video poslovanje koje uključuje Onkyo i marke Integra. Onkyo i Integra ostali su dugogodišnji inovativni lideri u industriji audio i video kućne zabave.

PAC sada posjeduje približno 75% novoosnovanog zajedničkog poslovnog udjela  i upravljat će svim razvojem proizvoda, inženjeringom, prodajom, marketingom i distribucijom poslovanja tvrtke Onkyo za kućnu zabavu. Sharp će nastaviti proizvoditi proizvode u svom najsuvremenijem malezijskom pogonu, kao i u prošlosti, te će se usredotočiti na povećanje svojih proizvodnih linija i upravljanje opskrbnim lancem kako bi se nosio s očekivanijim opsegom proizvodnje.

Dodatno proširujući svoj portfelj, VOXX je potpisao ugovor o licenciranju s Pioneer Corporation. Premium Audio Company sada će prodavati i prodavati audio/video rješenja Pioneer i Pioneer Elite u cijelom svijetu, osim kineskog tržišta, a  glavnu proizvodnju će obavljati Sharp.

Paul Jacobs, predsjednik i izvršni direktor Premium Audio Company je izjavio „“To je snažna izjava o moći ovog novoosnovanog saveza. Kombinirajući svjetsku marku zvučnika broj jedan u svijetu s najsofisticiranijim japanskim robnim markama elektronike, uvodi se u novu eru dizajna, inovacija i performansi. Radujemo se još 75 godina stvaranja vodećih proizvoda u industriji, te  povezivanja ljudi sa njihovom strašću prema zabavi. ” Vjerujem da će ova vijest donijeti olakšanje vlasnicima uređaja gore navedenih imena.

https://www.prnewswire.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

TECHNICS SU-G700M2

Technics s novim integrircem cilja između srednje klase i high-end razreda. Njegov prethodni model se …