8 kolovoza, 2022 2:58 pm

Premijera nove serije „Sajam Taštine“

 Pripremio: Andrija Jovićević

HBO PREMIJERA: 4. RUJNA U 20.00 H

GLUME: OLIVIA COOKE, TOM BATEMAN, JOHNNY FLYNN, MARTIN CLUNES, CLAUDIA JESSIE

Nova adaptacija književnog klasika Williama M. Thackerayja, „Sajam Taštine“ (Vanity Fair), imat će premijeru 4. rujna u 20.00 h na HBO kanalu.

Smještena u vrijeme Napoleonskih ratova, ova sedmodijelna serija slijedi Becky Sharp dok se pokušava izvući iz siromaštva i uspeti u visoko englesko društvo. Njezina priča o „lupeštvu, zločinu, veselju, ljubavi, odbacivanju, smijanju, varanju, borbi i plesu“ vodi je sve do dvora kralja Georgea IV. preko bitke za Waterloo, uz usputna slamanja srdaca i gubitak bogatstva.

Olivia Cooke predvodi jaku glumačku ekipu u ulozi Becky Sharp, a uz nju ćemo gledati glazbenika i glumca Johnnya Flynna kao Williama Dobbina, Martina Clunesa kao Sir Pitta Crawleya, Frances de la Tour kao gospođicu Matildu Crawley, Suranne Jones kao gospođicu Pinkerton i Michaela Palina koji glumi Thackeraya. Tu su i Tom Bateman kao Rawdon Crawley, Claudia Jessie kao Amelia Sedley, poznati kazališni glumac Simon Russell Beale i Claire Skinner koji glume Beckyne roditelje te David Fynn kao njen brat Jos.

Poznati roman je za televiziju adaptirala Gwyneth Hughes, režiju potpisuje James Strong, dok je producentica Julia Stannard.

Izvor: HBO

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ugašeni ukrajinski MGU kanali

Ukrajinski regulator za medije ukinuo je rad urajinske medijske grupe Media Group Ukraine i sve …