28 listopada, 2021 1:04 am

Premijera hrvatske epizode serije Preživljavanje udvoje

discovery-velebit

Velebit na Discovery Channelu

Na Discovery Channelu će se 14. studenog u 20 sati premijerno prikazati epizoda serije Preživljavanje udvoje (Dual Survival), koja je snimana na Velebitu. Ovaj popularni serijal o preživljavanju (upravo gledamo 6. sezonu) stavlja dvoje stručnjaka u scenarije koji se realno mogu dogoditi svakome tko se uputio u neku avanturu. Kao lokacije snimanja biraju se različiti tereni po cijelom svijetu, kojima je zajedničko da se idilična priroda, ako je ne poznajemo i ne poštujemo, brzo pretvara u po život opasno okruženje.

Ekipa serije Preživljavanje udvoje je na Velebit otpravila eksperta za preživljavanje u divljini Josha Jamesa i bivšeg pripadnika Zelenih beretki, Gradyja Powela. Scenarij je nesreća na raftingu. Josh i Grady imaju na raspolaganju nož, uže i nasukani  oštećeni raft s kojim  će pokušati doći do pomoći ili prvog naseljenog mjesta.

Kakav je Velebit bio prema Joshu i Gradyju otkrijte u ponedjeljak u 20 h na Discovery Channelu. Sigurno je samo jedno – slike naše moćne planine obišle su svijet putem Discovery Channela.

I u epizodi snimanoj na Velebitu, cilj je pokazati kako se i na najnemilosrdnijim terenima uz prave vještine i malo kreativnog razmišljanja može održati na životu. Osnovna pravila preživljavanja su naći sklonište, vodu, hranu i pomoć. Sve ostalo podložno je raspravljanju – pogotovo među stručnjacima poput Josha i Gradyja.

Povodom premijere epizode Preživljavanje udvoje snimane na Velebitu, Discovery Channel je za sve pustolove ili one koji se samo tako osjećaju, 11. i 12. studenog od 12-20 sati u City Centeru one East pripremio pravo survival iskustvo! Umjetna stijena za penjanje i hrvatski stručnjaci za preživljavanje u divljini vas čekaju. Provjerite svoje sposobnosti i vještine te potražite savjet od ljudi koji znaju što činiti kad stvari ne idu prema planu.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Turski kanal Lider TV uskoro na satelitu Turksat 42E

Regionalna televizijska stanica Lider TV iz Turske uskoro počinje emitovati za  Evropu u zapadnom snopu …