24 listopada, 2021 5:15 pm

Ppremijera privatnih uređaja prema LG-u

Dragan Arunović

Svatko zaslužuje malo luksuza u svom životu. Funkcionalnost, prirodni materijali i velike palete boja su među ključnim trendovima koji su u zadnje vrijeme bili svjedoci u prostoru premium kućanskih aparata i potražnja raste.

Dizajnirani prvenstveno za korisnike koji smatraju da stil i funkcija trebaju biti više intimno usklađeni, LG predstavio LG Objet – vrhunsku liniju proizvoda za dom koji se najbolje može opisati kao jedinstven spoj kućanskih aparata i umjetnički dizajniranog namještaja. Ovo je relativno novi koncept koji predstavlja drugačiji način razmišljanja o kućanskim aparatima. Čuva funkcionalnost svakog proizvoda čvrsto netaknut, dodavajući novu dimenziju, od čiste elegancije i sofisticiranog  ukrašavanja doma.

Rastući trend uređenja prostora ili pažljivog odabira i uređenja komada namještaja, umjetnosti i aparata kako bi se stvorio luksuzan, udoban životni prostor danas se može vidjeti svugdje. Koreja je jedna zemlja koja je poduzela taj trend s puno entuzijazma, uzimajući u obzir potražnju za vizualno ugodnim i vrlo korisnim predmetima za dom koji vam daje sreću, zadovoljstvo i praktičnost u udobnosti vašeg doma.

LG Objet je novi koncept koji predstavlja novi način razmišljanja o kućanskim aparatima i kućnoj elektronici. LG Objet spaja funkcionalnost s oblikom, uvodi estetiku i dodatnu dimenziju luksuza kako bi stvorio objet d’art. Više nije uređenje i namještanje namještaja za stvaranje luksuznog, udobnog stambenog prostora koji je dostupan samo vlasnicima velikih domova, te najsuvremeniji dijelovi mogu poboljšati čak i male prostore elanom.

Uvijek se prilagodio potrebama tržišta, LG je napravio domaću zadaću kako bi u potpunosti razumio što ljudi žele – provodeći temeljita istraživanja, čak i do razumijevanja vrsta materijala i procesa koje danas cijene kuće.

Tvrtka LG udružila se s poznatim talijanskim industrijskim dizajnerom Stefanom Giovannonijem na dizajniranju i odabiru savršenih materijala za LG Objet. Nakon više od dvije godine u razvoju, LG Objet je sada dostupan uviđavanim korisnicima u Južnoj Koreji za početak.

LG Objet prilagođeni su i mogu potrajati do tri tjedna da dođu do ponosnog novog vlasnika. Uz uporabu drva, raznih metala i drugih materijala koji se obično nalaze na visokokvalitetnim komadima namještaja, proizvodi tvrtke LG Objet ističu se od drugih aparata. Na raspolaganju je devet različitih nacrta i tekstura koje mogu odabrati, pomažući potrošačima da stvore kućno okruženje koje uistinu odražava njihov individualni stil i oko za dobru estetiku.

Slijedeći elegantne korake uber-premium LG SIGNATURE linije, LG Objet će dodatno ojačati položaj LG-a u kategoriji. Sigurno je utvrdio svoj status kao inovator koji razumije da je život dobar kada je život lijep!

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

    Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te …