1 srpnja, 2022 10:16 pm

Premijere novih sezona serija „Igrači IV“ i „Nesigurna III“ 

Od 13.8. na HBO-U

Uredio: Andrija Jovićević

Dvije HBO komedije vraćaju se na male ekrane u istom danu – 13. kolovoza gledatelje očekuju premijere četvrte sezone serije „Igrači“ (Ballers) i treće sezone serije „Nesigurna“ (Insecure). Nove epizode će dolaziti u HBO GO ponudu svakog ponedjeljka, dok će na HBO kanalu „Igrači“ biti emitirani ponedjeljkom u 21.00 h, a „Nesigurna“ istim danom u 21.30 h.

Nova sezona „Igrača“ zadire duboko u ekstravagantan, visokorizični, lovaški svijet profesionalnog američkog nogometa, kroz koji nas vode Spencer Strasmore (Dwayne „The Rock“ Johnson) i simpatična skupina kolega, suparnika i klijenata.

Nakon što je odbio kompromitirati principe i udruži snage s prljavo bogatom braćom Anderson kako bi prebacio footballsku franšizu u Vegas, ove sezone Spencer i njegov partner Joe Krutel planiraj proširiti menadžerski biznis i pokušavaju ući u posao s ekstremnim sportovima u Los Angelesu koji drži divlje neovisni Lance Klians.

U međuvremenu, Ricky Jerret planira se vratiti u igru i teško se snalazi u novoj ulozi oca; Charles se suočava s brojnim izazovima kao glavni menadžer; Vernon nastavlja s rasipništvom, na žalost svog pomoćnika Reggieja, a Jason pokušava Spencera spojiti s talentiranim srednjoškolcem Quincyjem Crawfordom i njegovom podjednako dojmljivom majkom Jaydom.

Uz jednu od najvećih holivudskih zvijezda, Dwayne „The Rock“ Johnson, glavne uloge tumače John David Washington, Rob Corddry, Omar Benson Miller, Donovan Carter. U gostujućim ulogama pojaviti će se poznati glumci među kojima su Russell Brand, Joy Bryant, Ernie Hudson i Grace Zabriskie.

Dwayne Johnson je istovremeno i jedan od izvršnih producenata serije, uz Stephena Levinsona, Marka Wahlberga, Roba Weissa, Juliana Farina i Denisa Biggsa, koji su svi radili na čuvenoj HBO seriji „Svita“ (Entourage), a tu su i Dany Garcia, Peter Berg i Karyn McCarthy.

Autorica, scenaristica i zvijezda Issa Rae vraća s trećom sezonom hvaljene humoristične serije „Nesigurna“, nominirane za Emmy i za Zlatni globus. Serija prati dvije najbolje prijateljice Issu (Rae) i Molly (Yvonne Orji) u njihovoj potrazi za time da „imaju sve“, u kojoj se usput nose s problemima na poslu, romantičnim eskapadama i neugodnim trenucima. Ova se sezona nastavlja dva tjedna nakon kraja druge, u kojoj su i Issa i Lawrence priznali krivnju za prekid.

U novim epizodama Issa pokušava dovesti život u red radeći kao vozačica za dijeljenje prijevoza kako bi dodatno zaradila dok spava na Danielovu kauču – što dodatno zakomplicira njihova zajednička prošlost. U međuvremenu, Molly se zapošljava u crnačkoj odvjetničkoj tvrtki, ali izgubi samopouzdanje kad automatski ne dobije zvjezdani status. Također je zaokupljena dovođenjem svog ljubavnog života u red.

Issa Rae je dobila dvije nominacije za Zlatni globus i tri nominacije za NAACP nagradu za ulogu Isse  Dee u ovoj seriji, a magazin Time ju je nedavno proglasio za jednu od 100 najutjecajnijih osoba 2018. godine. Uz nju, glavnu glumačku ekipu predvode Yvonne Orji, Lisa Joyce, Natasha Rothwell, Amanda Seales

Serija „Nesigurna“ je prošle godine osvojila Peabody nagradu zahvaljujući tome što autentično prikazuje svakodnevne živote mladih Afroamerikanaca danas, a u talentiranom timu izvršnih producenata nalaze se Issa Rae, Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Jim Kleverweis i Dayna Lynne North.

Izvor: HBO

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Gasi se FTA kanal Forces TV -Astra (28,2E)

Britanski besplatni televizijski kanal Forces TV trebao bi krajem juna izgubiti svoje mesto u zemaljskom …