9 prosinca, 2022 6:56 am

Povećan besplatan HBO Max paket

Warner Media i Apple su sklopili dogovor kojim će postojećim HBO korisnicima koji se prijave na uslugu preko Apple-a dobiti besplatno na korišćenje HBO Max.Akcija će biti pokrenuta kada se aktivira HBO Max, 27.svibnja (maja).Ova vest je promena, jer će HBO Max biti besplatno ponuđen i Apple korisnicima, a ne samo onima koji su imali HBO i HBO Now. AT&T koji je vlasnik Warner Media je prvo izjavio ovo, međutim, sada se stvari menjaju.

Tehnički gledano, HBO Max nikako neće biti besplatan. Svi korisnici HBO i HBO Now i dalje će plaćati usluge u okviru kojih će biti i HBO Max. Kada su Apple korisnici u pitanju, ovaj striming servis dobiće korisnici koji su već vlasnici iOS aplikacije HBO-a, ali i pretplatnici HBO-a putem funkcije Channels, na Apple TV-u.Kao deo sporazuma, HBO Max će biti integrisan u Apple TV aplikaciji, baš kao i HBO Now. Čini se da se sada novi ugovor odnosi samo na Apple korisnike, što znači da oni koji koriste druge platforme, neće za sada dobiti HBO Max besplatno, bar ne u početku.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Veliki udar IPTV”piratima” u Italiji

Italijanska poreska policija Guardia di Finanza najavila je veliku akciju protiv piraterije protiv međunarodnog IPTV …