lipanj 18, 2018 9:28 am
Početna / Satelitska TV / Počinje svjetsko prvenstvo u snookeru na Eurosportu

Počinje svjetsko prvenstvo u snookeru na Eurosportu

Sraz najboljih snookeraša pratite na Eurosportu

  • O’Sullivan, Selby i Trump spremni za 17 dana vrhunskog snookera
  • 135 sati prijenosa UŽIVO na kanalima Eurosport 1 i Eurosport 2 te na Eurosport Playeru
  • inovativna tehnologija za još bolje iskustvo gledanja

Vladari zelenih stolova vraćaju se na ekrane Eurosporta, jer 15. travnja počinje najznačajniji događaj u snoookeraškom kalendaru – Svjetsko prvenstvo u snookeru (Betfred World Championship).
Na Svjetskom prvenstvu nastupaju 32 najbolja igrača svijeta, među njima peterostruki prvak Ronnie O’Sullivan, Judd Trump i naravno prošlogodišnji pobjednik Mark Selby. Ekskluzivan prijenos je na Eurosportu.
Na vodećoj sportskoj destinaciji gledatelji će tijekom prvenstva moći uživati u 135 sati prijenosa na kanalima Eurosport 1 i 2 te na Eurosport Playeru.
Igru će za Eurosport analizirati stručni tim kojeg čine legendarni Jimmy White (finale Svjetskog prvenstva je igrao 6 puta), Joe Johnson, svjetski prvak iz 1986. te Neal Foulds.
Viz Libero će najmodernijom tehnologijom upotpuniti iskustvo gledanja prvenstva. Viz Libero je posebno za Eurosportov prijenos prvenstva u snookeru razvio tehnologiju koja uključuje i touch screen mogućnosti.
Gledatelji će moći pratiti kako su potezi trebali izgledati, kako su se kugle trebale kretati, njihovu brzinu, putanje i slično. Touch screen tehnologija omogućit će Eurosportovom timu stručnjaka da pomiču kugle po stolu.
Osim prijenosa prvenstva, Eurosport je zajedno s Ronnijem O’Sullivanom pripremio analize i savjete kakao igrati protiv trenutno najboljih igrača svijeta. Eurosport će obilježiti i 40-tu godišnjicu održavanja turnira u legendarnom Crucible Theatreu, kroz razgovore s igračima i prisjećanja na najljepše uspomene iz Sheffielda.

Eurosport i World Snooker objavili su  prošle godine desetogodišnji dogovor o suradnji na prijenosu najvećih turnira sve do 2026. Tijekom 2017. Eurosport će prenositi ukupno 17 turnira s 800 sati akcije uživo sa zelenih stolova.

SPONZOR : www.biljarski-stolovi.com

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Anga Com 2018 nakon prvog dana

Cologne, Njemačka, 12.06.2018. otvorio je svoja vrata za posjetitelje. Ove godine sa još većim brojem …