28 listopada, 2021 12:34 am

Philipsov 40-inčni 4K UHD monitor

Philips BDM4065UC_1

Od najsitinijih detalja do šire slike uz Philipsov 40-inčni 4K UHD monitor

  • Široki 40-inčni monitor za više radnog prostora
  • Briljantni UltraClear 4K UHD s rezolucijom 3840 x 2160 za veću preciznost
  • Tanki dizajn okvira

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore, predstavlja novi 40-inčni monitor s velikim ekranom iz Philipsove linije 4K Ultra HD monitora. Pružajući četiri puta više jasnoće i četiri puta veću Full HD razlučivost, novi 40-inčni monitor oznake BDM4065UC donosi poseban doživljaj gledanja, nenadmašne detalje i preciznost u svakoj aplikaciji. Ono po čemu se ovaj monitor izdvaja od ostalih je izuzetno veliki desktop koji omogućuje korisnicima istovremeno korištenje više aplikacija i prozora bez gubljenja produktivnog prostora.

Koliko prednosti donosi novi 40-inčni monitor s UltraClear 4K UHD rezolucijom, istaknuo je Thomas Schade, potpredsjednik EMEA u MMD-u: “Ovaj novi UltraClear UHD monitor uzbudljiv je dodatak 4K liniji i proširuje iskustvo gledanja u 4K razini. Uz jasnoću i sjaj 4K UHD i 40 inča ekrana, idealan je monitor za igru kod kojeg će korisnici stvarno primijetiti osjećaj prostora i precizne detalje u svemu što rade, od kompleksnih financijskih aplikacija i znanstvenih slika do igrica i filmova.

BDM4065UC_2Ultra High Definition pruža četiri puta veću Full HD rezoluciju, a uz 3840 x 2160 piksele monitor ima četiri puta više piksela na istom radnom prostoru. Iako još uvijek daleko od tehničkog čuda s tek nekoliko stvarnih prednosti, 4K UHD donosi znatne vrijednosti za sve profesionalne korisnike. Primjerice, fotografi i filmofili mogu zumirati sitne detalje s nenadmašnom jasnoćom, a novi 8-bitni zaslon može se pohvaliti i s FRC dubinom boje koje osigurava autentičnost prikaza kao i UltraClear slike.

No ovaj monitor nije isključivo namijenjen kreativcima već i ostalim korisnicima aplikacija gdje se zahtjeva velika produktivnost. Tako se novi zaslon može pretvoriti u izniman doživljaj gledanja za financijske stručnjake koji mogu čitati dokumente u više prozora istodobno zadržavajući osjećaj prostora i jasnoću detalja na cijeloj površini ekrana. To je sve moguće uz MultiView pri čemu se mogu prikazati četiri Full HD prozora istovremeno, a nenadmašne detalje i vjerne boje omogućuje VA panel tehnologija koja osigurava besprijekorno iskustvo iz bilo kojeg kuta gledanja, čak gotovo iz bočne pozicije. Neće biti na gubitku ni korisnici kojima uvijek nedostaje prostora jer dizajn s ultra uskim okvirom omogućuje stavljanje 40-inčnih zaslona jedan uz drugog pružajući zapanjujući panoramski pogled.

Philips BDM4065UC

Novi 40-inčni 4K Ultra HD zaslon specifičan je i po besprijekornom povezivanju kako bi pružio potpuno slobodu izbora svim poslovnim i privatnim korisnicima. Ovaj monitor može se spojiti na širok spektar izvora, omogućujući korisnicima da iskuse sve svoje sadržaje u 4K Ultra HD prikazu na 40-inčnom ekranu. Zahvaljujući DisplayPort 1.2 i digitalnom PC-to-Display povezivanju, podržava brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps čime se ostvaruje velika brzina osvježavanja i brzo preuzimanje sadržaja. Besprijekornom povezivanju pridonosi i MHL podrška koja mobilne sadržaje projicira na velikom ekranu uz istovremeno punjenje mobilnog uređaja te super brzi USB 3.0 i HDMI 1.4 dizajnirani za kvalitetno streamanje digitalnih audio i video signala s računala ili drugog AV izvora.

Novi Philipsov monitor uskoro je dostupan na našem tržištu po cijeni od: BDM4065UC – 5,499.00 Kn (PDV uključen)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …