travanj 8, 2020 4:03 am

Philips Quad HD monitor od sada i na 32 inča

BDM3270QP_1

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje novi dodatak zaslonima izuzetno visoke rezolucije koji nadilazi HD. Novi Philipsov monitor od 32 inča oznake BDM3270QP dolazi s QHD rezolucijom, a korisnicima nudi novo rješenje za povećanje prostora na zaslonu. Poboljšavajući produktivnost uz besprijekorno iskustvo gledanja, novi monitor s QHD rezolucijom oživljava grafike i slike do najsitnijeg detalja.

Uzimajući u obzir rastuću potražnju korisnika za višom razinom rada na računalu, novi monitor od 32 inča dolazi s višom rezolucijom i izuzetnom gustoćom piksela koja nadilazi HD. Upravo iz tog razloga novi Philipsov monitor koristi najnoviju tehnologiju PLS Quad HD i pruža briljantnu širokokutnu sliku visoke rezolucije od 2560 x 1440 piksela s pozadinom koja nudi obilje prostora za više otvorenih prozora. Rezolucija je usklađena s izvrsnom reprodukcijom 1.074 milijardi boja i 12-bitnom unutarnjom obradom te na taj način pruža autentične boje, bez gradacije i pruga.

Novi monitor značajan je i po Philipsovoj tehnologiji Flicker-free koja koja uspješno regulira osvjetljenje i eliminira treperenje za još ugodnije iskustvo gledanja.

BDM3270QP_3Tom prilikom Thomas Schade, potpredsjednik EMEA u MMD-u je istaknuo, “Novi 32-inčni monitor odličan je za korisnike koji prelaze na višu razinu rada na računalu jer im nudi mnogo više prostora u kombinaciji s oštrom i briljantnom QHD rezolucijom. Osim grafičkih i CAD dizajnera te arhitekata novi Philipsov monitor namijenjen je i korisnicima koji redovito rade sa standardnim uredskim aplikacijama i sve češće traže više prostora na svojim ekranima kako bi bez problema mogli raditi s finijim rezolucijama i više otvorenih prozora u isto vrijeme.”

Spajanjem na širokopojasne izvore kao što su DisplayPort, HDMI i Dual-link DVI, ovaj novi monitor omogućuje korisnicima pregled sadržaja s velikom brzinom osvježavanja i blistavom QHD jasnoćom. Besprijekorno iskustvo gledanja prati i visoka kvaliteta zvuka zahvaljujući ugrađenim stereo zvučnicima, a korisnici mogu računati i na istovremeni rad na više uređaja uz MultiView tehnologiju što pojednostavljuje složeno izvršavanje više zadataka u isto vrijeme. Ovaj najnoviji monitor tvrtke Philips pruža i Quad HD sliku s 2560 x 1440 zadržavajući vrhunsku oštrinu i jasnoću čak i pri podjeli ekrana, a tu je i podrška za MHL i izuzetno brzi USB 3.0.

Kako bi se korisnicima osigurala što veća produktivnost na poslu, Philips je proizveo SmartErgoBase postolje monitora koji se u potpunosti prilagođava korisnicima osiguravajući prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju. Postolje ovog monitora također omogućava uredno spremanje kabela kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

Novi Philipsov 32 inčni QHD monitor od sada je dostupan na našem tržištu po cijeni od:

BDM3270QP/00 – 5299,00 Kn (PDV uključen)

 

BDM3270QP_2Tehničke specifikacije: Philips BDM3270QP/00 QHD monitor

Vrsta LCD zaslona, veličina AMVA LCD
Vrsta pozadinskog osvijetljenja W-LED
Veličina zaslona 32 inča/ 81.3 cm
Optimalna rezolucija 2560 x 1440 @ 60Hz
Omjer slike 16:9
Kut gledanja 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Svjetlina 300 cd/m²
Ujednačenost svjetline 93% ~ 105%
Boje prikaza 1.07 m
Višestruki pogled PIP/PBP način rada, 2 uređaja
Mogućnost povezivanja ·  USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 s B.C.1.2)

·  Ulaz signala: VGA (analogni), DVI-Dual Link (digitalni, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (digitalni, HDCP)

· Ulaz sinkronizacije: odvojena sinkronizacija, Sync on Green

· Audio (ulaz/izlaz): PC audio ulaz, izlaz za slušalice

Održivost · Okoliš i energija: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·  Ambalaža se može reciklirati: 100 %

·  Plastika se može reciklirati: 65%

· Posebne tvari: kućisšte ne sadrži PVC/ BFR, ne sadrži živu niti olovo

Sukladnost i standardi Odobrenja prema propisima: CE oznaka, FCC klasa B,SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, PSE, KC, BSMI, VCCI

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …