travanj 9, 2020 3:09 am

PANASONIC SC-HTB01

Panasonic zvučnik za gejmersku populaciju

Piše: Darko Brlečić

Dok na CES-u se najviše pažnje pridaje novi OLED televizorima, mobilnim gadgetima, te zadnjoj generaciji stereo pojačala-strimera, nekako u sjeni svega toga prošla je vijest o Panasonic zvučniku namijenjenom za gejmersku populaciju.

Model SC-HTB01 je posebno dizajniran za modern gejmersku populaciju, za cjeloviti doživljaj igranja. Njegov fizički dizajn neodoljivo podsjeća na novu generaciju soundbar zvučnika za kućno kino.

SC-HTB01 ima tri različite opcije za različite načine rada.

RPG-način rada je idealan za igranje glavnih uloga, omogućuje korisnicima da se užive u realitet same igre i  njezin intenzitet . Napredne postavke zadovoljavaju stroge kriterije za provjeru optimalnog igranja u tzv. Najnovijem rangiranom prizoru raznih franšiza s igrama.

FPS (First-Person Shooter) način pruža nevjerojatan osjećaj lokacije zvuka, te omogućuje korisnicima da osluškuju zvukove poput koraka, šuljanja, prikradanja, a to ga čini optimalnim za taj FPS i za TPS (Third Person Shooter).

Voice – je način rada koji poboljšava raspon ljudskih glasova I dodatno pridonosi iskustvu.

Panasonic nudi vrhunski zvučnik za igre kombinirajući tri najsuvremenije tehnologije: Dolby Atmos®, DTS: X® i DTS® Virtual: XTM. Njegova 3D stereofonska tehnologija i akustički prostor dodaju izražajnu snagu u visinskom smjeru konvencionalnom prednjem, stražnjem, desnom i lijevom okružujućem zvuku, čineći da korisnik ima osjećaj kao da ga je  zvuk okružio u svim smjerovima.

Model SC-HTB01 odlikuje se kompaktnim i integriranim dizajnom, širinom od 17 inča, visinom od 2 inča i 2,1-kanalnim trostaznim  zvučnicima s ugrađenim subwooferom. Korisnici mogu uživati ​​u igrama i filmovima jednostavnim postavljanjem zvučnika ispred monitora računala ili televizora. Također treba napomenuti da je on kompatibilan s 4K/HDR propusnošću. Bluetooth povezivost I Hi-res zvuk su uključeni.

 

https://www.panasonic.com/hr/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Sennheiser 75 godina postojanja

Piše: Darko Brlečić Na spomen imena Sennheiser mnogima je prva asocijacija stereo slušalice za kućnu …