svibanj 28, 2020 5:57 pm

Panasonic predstavio trendovske bežične Bluetooth slušalice (RP-HTX80B)

Panasonic je danas predstavio najnoviji dodatak svojoj ponudi bežičnih slušalica, a uređaj se odlikuje naprednom tehnologijom i modernim, retro dizajnom. Riječ je o kvalitetnim RP-HTX80B slušalicama koje korisnicima nude bežičnu Bluetooth povezivost i hands-free korištenje. Također, slušalice korisnicima donose i ugodno audio iskustvo te autonomiju od dvadeset sati rada, a sve to bez problema s petljanjem kabela.

Ove su slušalice idealne za obožavatelje glazbe koji glazbu žele slušati na putu na posao ili u šetnji gradom. RP-HTX80B posjeduju odlične 40-milimetarske drivere s neodimijskim magnetima koji isporučuju bogat i učinkovit zvuk. Obogaćeni su i tehnologijom Acoustic Bass Control koja optimizira pokrete drivera kako bi se dobo oštar i dinamičan bas. Stoga je moguće uživati u vrhunskoj kvaliteti zvuka i u teretani ili tijekom džogiranja.

RP-HTX80B slušalice posjeduju i snažnu bateriju koju je moguće puniti. To je obavezan dodatak za sve one koji ne mogu zamisliti provođenje vremena bez slušanja glazbe, podcasta ili radija. Slušalice, kada su do kraja napunjene, mogu raditi do 20 sati, dok samo 15 minuta punjenja omogućuje 150 minuta korištenja. Slušalice posjeduju i ugrađeni mikrofon te korisnicima daju mogućnost hands-free korištenja, što je idealno kada morate odgovarati na velik broj poziva u kratkom vremenu

Slušalice RP-HTX80B predstavljaju kombinaciju zabavnog, retro dizajna i inovativne tehnologije te korisnicima omogućuju sate uživanja u vrhunskom zvuku. Riječ je o sjajnom modnom dodatku svakom ljubitelju glazbe koji želi biti u trendu. Slušalice su istovremeno i sofisticirane i jednostavne za nošenje jer su izrađene s ciljem da budu što udobnije pa glazbeni fanovi u slušanju glazbe mogu uživati koliko god žele.

Elegantna spojna struktura izrađena je s ciljem da ugodno naliježe na glavu, a mekani, prilagodljivi jastučići daju optimalni bočni pritisak za vrhunsku razinu udobnosti. Slušalice su dostupne u mat završnoj obradi u četiri moderne boje (crnoj, sivoj, bež i crvenoj).

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Samsung QLED 2020 serija najboljih televizora

Andrija Jovićević Proglasili inozemni mediji   Samsung QLED 2020 serija televizora ostavila je neizbrisiv trag na …