20 listopada, 2021 9:38 am

Pametan život s LG

Inteligentna tehnologija dugo je bila glavni element budućih tehnologijskih predviđanja. Iako entuzijazam javnosti za pametnom tehnologijom nikada nije bio u potpunosti prilagođen industrijskom entitetu, pametna je tehnologija napokon doista stigla.

Međutim, povećana tržišna penetracija pametnih aparata nije postignuta na temelju apelacije samo pametne tehnologije. Umjesto toga, to je stalno uključivanje pametnih mogućnosti na vrhunske proizvode – a sada i na srednjoj razini – koji su rezultirali rastom usvajanja.

S najsuvremenijom paletom pametnih uređaja u svijetu, LG Electronics nudi potrošačima više načina kontrole vlastitog doma i uživanje u prednostima povezanog domaćeg doživljaja, potaknuvši najsuvremeniju povezivost i praktičnost te proširenje kompatibilnosti i funkcionalnosti Google asistenta za LG pametne uređaje.

Pomoću ugrađenog Google pomoćnika, LG AI televizori nude jednostavno iskustvo koje korisnicima omogućuje stručno upravljanje dnevnim zadacima, pronalaženje odgovora na važna pitanja i kontrolu kompatibilnih  uređaja za pametne kuće.

LG je razvio “Smart Living Concept” s Natuzzi Italia, najvećom talijanskom kućom namještaja. Središnji dio Smart Living koncepta je Natuzzijeva  soba Colosseo koja koristi tehnologiju LG SIGNATURE kako bi redefinirala iskustvo pametnog domaćeg dnevnog boravka. Na primjer, pomoću mogućnosti Google pomoćnika u LG SIGNATURE OLED televizoru i LG AI zvučnicima ergonomska tehnologija omogućava prepoznavanje korisnika i interakciju s televizorom i drugim pametnim uređajima kao što su pročistač zraka i hladnjak, pa čak i kontrolu pametne rasvjete i termostata.

Sofa je sposobna prilagoditi kut sjedala i jastuka na naslonu sjedala kako bi odgovarala za pet prilagođenih scenarija – čitanje, opuštanje, gledanje televizije, slušanje glazbe putem glasovnog aktiviranja aplikacije smartphonea.

LG uvijek razmišlja o korisničkim potrebama i pogodnosti iznad svega ostaloga, LG i dalje iznenađuje i oduševljava tehnologijom koja dolazi u život u svakodnevnim proizvodima i pametnu strategiju proizvoda koja korisnicima pomaže svojim fokusom na veću kontrolu i praktičnost.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …